Rishab Shetty’nin Karısı Pragathi Shetty, ‘Kantara’ Test Fotoğraflarını Yayınladı | Kannada film haberleri

Doğal

New member
‘Kantara’da çok beğenilen bir bölüm, Rishab Shetty’nin karısı Pragathi Shetty’nin kostümleriydi. Vizyona girmeden önce söylediği filmdeki kostüm çalışması ve film için yapılan araştırma ve çalışma için muazzam tepkiler ve takdirler aldı.
Pragathi, ‘Kantara’ dünyasına sadık olduğundan emin oldu. Kostüm tasarımcısı şimdi Instagram hesabına gitti ve başrol oyuncuları Rishab Shetty ve Sapthami Gowda’nın bazı deneme çekimlerini yaptı.

Rishab, Shiva’yı ana karakter olarak oynuyor ve Sapthami Gowda, filmde orman bekçisi Leela olarak kadın başrolü oynuyor. Başrol çiftinin test görünümlerini yayınlarken Pragathi, “Shiva ve Leela’nın ilk bakış testi…27/7/21” yazdı.
Pragathi Shetty’nin Instagram gönderisine göz atın:

Test çekimi fotoğrafları, Rishab ve Sapthami Gowda’nın filmde sergilediği görünümlerin rustik versiyonlarını gösteriyor. Fotoğraflarda, Rishab’ın tüylü, yarım kollu bir gömlek, omuzlarına bir havlu sarılı ve evcilleştirilmemiş uzun sakallı, ağzından bir beedi sarkan bir lungi giydiği görülüyor. Bu sırada Sapthami, makyajsız basit bir sari içinde bol dökümlü olarak görülüyor.

Bir slaytta yönetmen ve oyuncu aynı karede yer alırken, bir sonraki slaytta ikisinin de yakın çekim görüntüleri yer alıyordu. Daha önce hiç görülmemiş fotoğraflar internete düştüğünde, hayranlar Pragathi’nin kostüm tasarımındaki çalışmalarını takdir ediyor.