Saira Banu, Prem Chopra, Ramesh Sippy ve diğer ünlüler Mumbai’deki Dilip Kumar film festivaline katıldı | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Dilip Kumar’ın 100. doğum günü şerefine, PVR Sinemaları ve Film Mirası Vakfı, Hindistan’ın çeşitli şehirlerinde Dilip Kumar: Hero Of Heroes adlı özel bir film festivali düzenledi. Bu festivalin ilk gösterimi, Dilip Kumar’ın 1952 yapımı Aan filminin film meraklıları ve hayranları için gösterildiği Juhu Mumbai’deki PVR’de gerçekleşti. Bu olayı kutlamak için birçok Bollywood harikası Saira Banu’ya katıldı.

Akşam, bir Saira’nın salona varıp Dilip Kumar’ın posterine sevgiyle dokunmasıyla başladı. Gösterimde öne çıkan diğer isimler arasında Prem Chopra, Jayshree T, Ramesh Sippy, Kiran Juneja, Ayub Khan, Anees Bazmee ve daha fazlası yer aldı.

Shakti’de Dilip Kumar ve Amitabh Bachchan’ı yöneten Ramesh Sippy, gösterim etkinliğinde ETimes’a “Shakti benim en tatmin edici filmimdi. Yusuf saab’dan öğrendim, şaşırdım.”

Dilip Kumar Film Festivali 2 .

Etkinlikte konuşan Saira Banu, “Amitabh, oyunculuk için bir referans noktası olarak Dilip saab’a atıfta bulunuyor. Asla başka bir Dilip Kumar olmayacak. Asla!”

Hero Of Heroes Film Festivali Hindistan’da 30’dan fazla şehirde düzenleniyor ve iki günlük festivalde Aan, Ram Aur Shyam, Shakti ve Devdas gibi Dilip Kumar filmleri gösteriliyor.