Mumbai polis memurlarından oluşan bir birliğin tamamı, Salman Khan’ın Bandra’daki evinin önünde güvenlik kontrolleri yaparken görüldü. ETimes, polise yakın bir kaynakla temasa geçerek, oyuncunun evi ve ailesi etrafındaki havanın oldukça ciddi olduğunu ortaya çıkardı. Kaynak şunları söyledi: “Salman Khan’ın ailesindeki ve ekibindeki herkes ciddi ve onun güvenliği konusunda çok endişeli. Bu yeni tehditler ortalığı sarstı, ancak polisin iyi karşılık verdiğini ve güvenlik önlemlerinin uygun olduğundan emin olduğunu da biliyorlar.” .” .”
Kaynak ayrıca, polisin güvenliğini göz önünde bulundurarak Salman Khan’ın programında değişiklik yapılmasını tavsiye ettiğini de ortaya çıkardı. Kaynak, “Ekibine önümüzdeki birkaç gün boyunca sahadaki tüm olaylardan kaçınmaları söylendi. Bir film de çıkıyor ve tüm tanıtım faaliyetlerini buna göre planlamaları gerekecek.”
Salman imzalı Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan’ın Nisan ayında yapılması planlanıyor. Genellikle bir ay öncesinden başlayan tanıtım faaliyetlerinin güvenlik konusuna daha fazla önem verilerek planlanması gerekebilir. ETimes, oyuncunun şu anda Mumbai’de görev yapmadığını ve ne zaman dönmesinin beklendiğine dair bir netlik olmadığını da öğrendi.
Mumbai polisi, Salman Khan’ın ekibine bir tehdit e-postası aldıktan sonra birkaç kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. E-posta, gangster Goldie Brar’ın Salman’ı görmek istediğini ve ekip üyesinden konuşmaları için bir zaman ayarlamasını istediğini belirtti. E-posta ayrıca Salman’ın ekip üyesinden aktör Lawrence Bishnoi’nin aktörü öldürme niyetini belirttiği videosunu göstermesini istedi.
E-posta, Salman Khan’ın ekibinde çalışan Prashant Gunjalkar tarafından alındı. Postanın bir Rohit Garg tarafından gönderildiğine inanılıyor. Salman’ın güvenlik ve yönetim ekibi, Bandra Polisi ile temasa geçti. Yanıt olarak Mumbai Polisi, Rohit Garg, Lawrence Bishnoi ve Goldie Brar hakkında şikayette bulundu.