Salman Khan’ın yeğeni Alizeh Agnihotri’nin ilk filmi sahneye çıktı: Bildir | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Atul ve Alvira Agnihotri’nin kızı Salman Khan’ın yeğeni Alizeh yakında Bollywood çıkışını yapacak. Bir süredir dans ve oyunculuk dersleri alan kız, kaynaklara göre ilk filmini çekmeye yeni başladı.

Pinkvilla’daki bir habere göre, ailesi ve Salman Khan artık onun beyaz perdeye hazır olduğunu düşünüyor ve bu nedenle ilk filmi çoktan başladı. Bu proje, ‘Budhia Singh: Born to Run’ı yapan ve bununla ulusal bir ödül kazanan Soumendra Padhi tarafından yönetiliyor. Ayrıca ‘Jamtara’ adlı web dizisini de yaptı. İlginç bir şekilde, Alizeh ilk çıkışı için alışılmadık bir konu seçti.

Alizeh, efsanevi koreograf Saroj Khan tarafından eğitildi. Efsanevi koreograf öldüğünde. Alizeh, Saroj ji ile bir fotoğraf paylaştı ve şöyle yazmıştı: “Usta ji benim idolümdü. Onunla eğitime ilk başladığımda koreografilerinin hakkını veremediğim için kolayca üzülüyordum. Utanarak ona baktım ve “Ben çok üzgünüm” dedim. diğer kızlar gibi değil Kendime güvenim yok” diyerek güldü ve “Herkes kendine güvenebilir. Ben sana nasıl dans edileceğini öğretiyorum.”

Şimdi ilk projesi hakkında daha fazla ayrıntı bekliyoruz!