Sanjay Dutt ve Maanayata Dutt, 15. evlilik yıldönümlerinde yeni aşık bir çift gibi dans ettiler – izle | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Sanjay Dutt ve Maanayata Dutt dün 15. evlilik yıldönümlerini kutladılar. Sanjay, sosyal medyada Maanayata için içten bir not yazmıştı. Sanju, yıllar içinde tıklanan sevimli fotoğraflarının bir montajını paylaştı ve Maanayata’yı en iyi arkadaşı olarak adlandırdı. “Maa, bu özel günde, her gün hayatıma kattığın sevgiyi ve mutluluğu kutlamak için bir dakikamı ayırmak istiyorum. Muhteşem eşim, rock’ım ve en iyi arkadaşımın 15. doğum günü kutlu olsun. Seni şimdi ve her zaman seviyorum. @ maanayata,” diye yazdı.

‘Shamshera’ aktörü videoyu paylaştıktan kısa bir süre sonra hayranlar ve arkadaşlar, yorumlar bölümünü kırmızı kalp ifadeleriyle doldurdu. Maanayata, yorum bölümüne birkaç kırmızı kalp ifadesi bıraktı. Zareen Khan, “Mübarek ho Tanrı korusun” diye yazdı. Bir hayran şöyle yazdı: “Mutlu yıldönümleri efendim ve hanımefendi.” Başka bir hayran, “Mutlu yıllar baba” yorumunu yaptı.

Maanayata, Instagram’da yıl dönümü kutlamalarına bir göz attı. Maanayata, birlikte dans ettikleri bir videoyu paylaştı ve “21 yıl oldu… biz gerçeğiz, hatalar yaparız… özür dileriz deriz, ikinci bir şans veririz… affederiz, eğleniriz.. Sarılıyoruz, gerçekten sıkı gidiyoruz….. sabırlıyız, seviyoruz….. biz sevgiyiz
❤
!!15. yaş günün kutlu olsun en iyi yarım!! @duttsanjay”

Trishala, yorumlarda bir dizi kalp emojisiyle onlara “Mutlu Yıllar” diledi.

Sanjay ve Maanayata 2008’de evlendiler ve ikili ikiz çocukları Shahraan ve Iqra’nın ebeveynleri. Oyuncu daha önce 1996 yılında beyin tümöründen ölen Richa Sharma ile evliydi ve kızı Trishala ile birlikte oldu.

İş cephesinde, Sanjay Dutt bundan sonra Sunny Singh, Mouni Roy ve Palak Tiwari’nin de rol aldığı bir bilim kurgu korku komedi filmi ‘The Virgin Tree’de izlenecek. Ayrıca Ghudchadi ve aktör Arshad Warsi ile Güneyli aktör Vijay’in ‘Thalapathy 67’ başrollerini paylaştığı adsız bir komedi filmi de yapım aşamasında.