Sanjay Leela Bhansali, Los Angeles’a uçarken filmlerinde acı ve ıstıraptan bahsediyor – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Londra’daki BAFTA ustalık sınıflarından sonra Sanjay Leela Bhansali, Gangubai Kathiawadi’yi tanıtmak için Los Angeles’a gider.

Los Angeles’a gitmeden önce Londra’dan konuşan Bhansali, “Bu (ustalık sınıfları), bir film yapımcısı olarak kariyerimin en tatmin edici deneyimlerinden biri oldu. Bu eleştirmenler ve sinema öğrencileri filmimi çok ince ince izlemişlerdi. Kimsenin fark edeceğini asla bilmediğim şeyler gördüler.”

BAFTA ustalık sınıfında Bhansali’yi gerçekten şaşırtan tek soru neydi? Şöyle açıklıyor: “Filmlerimde bu kadar çok güzellik ve uyum varken neden bu kadar çok acı olduğunu biri bana sorduğunda. Bu soru bana daha önce hiç sorulmadı. Ama filmlerim ve onların çocukluğumun acı ve ıstırabıyla bağlantısı hakkında çok önemli bir noktayı gündeme getiriyor. Filmlerimin çekildiği devasa mekanlar, gençliğimde sıkışık mekanlarda yaşamamdan kaynaklanıyor.”

Bhansali, filmi Londra seyircisiyle izlemekten kaçındı. “Filmlerimi asla seyirciyle izlemem. Prömiyerde bile, seyirci gösteriye yerleştikten sonra dışarı fırlıyorum.

Artık Los Angeles’a gittiğine göre, onunla güzel anılar biriktiriyor. “Londra’da olmak benim için bir öğrenme deneyimi oldu. Umarım Gangubai Kathiawadi büyümeye devam eder.”