‘Kedarnath’ ve Sara Ali Khan’ın ilk filminin vizyona girmesinden bu yana dört yıl geçti. Sushant Singh Rajput’un oynadığı ve Abhishek Kapoor’un yönettiği film, Sara’ya özel olmaya devam ediyor. Aktris, ‘Kedarnath’ın BTS fotoğraflarını bıraktı ve merhum Sushant Singh Rajput’un anısına duygusal bir not yazdı.
Sara şöyle yazdı: “4 yıl önce en büyük hayalim gerçek oldu. Hala bir rüya gibi geliyor ve belki de şimdi hep öyle olacak.
Ağustos 2017’ye geri dönüp bu yeniden kaydedilen filmin her sahnesini her anını görmek için her şeyi yapardım. , Sushant’tan müzik, film, kitap, hayat, oyunculuk, yıldızlar ve gökyüzü hakkında çok şey öğrenin, her gün doğumuna, gün batımına ve ayın doğuşuna tanık olun, nehrin sesini dinleyin, her tabak Maggi ve Kurkure’nin tadını çıkarın, sabah 4’te uyanın hazırlanmak, efendim Gattu tarafından tanıtılmak ve yönetilmek ve yeniden Mukku olmak. Bir ömür boyu anılar için teşekkürler. Sushant’ın orada, en sevdiği ayın hemen yanında, her zaman olduğu ve her zaman öyle kalacağı parlak yıldız gibi parladığını biliyorum
Kedarnath’tan Andromeda’ya
”
Yönetmen Abhishek Kapoor da ‘Kedarnath’s’ın dördüncü yıl dönümüyle ilgili fotoğraflar paylaştı ve şöyle yazdı: “Kişiye inanılmaz zorluklardan geçmesi için gereken enerjiyi ve hikayenin anlatılması GEREKEN inancını veren bir hikaye anlatmak için her şeyi tüketen bir dürtü. Ben Bana #kedarnath’ı teslim etme fırsatı veren yukarıdaki güçlere sonsuza dek minnettarım. #jaibholenath
#4yearsofkedarnath”
Sushant Singh Rajput, “Kedarnath”tan sonra “Chhichhore” ve “Drive” gibi yayınlar yaptı. 14 Haziran 2020’de vefatının ardından OTT’de yayınlanan son filmi ‘Dil Bechara’ idi.
Sara şöyle yazdı: “4 yıl önce en büyük hayalim gerçek oldu. Hala bir rüya gibi geliyor ve belki de şimdi hep öyle olacak.

Yönetmen Abhishek Kapoor da ‘Kedarnath’s’ın dördüncü yıl dönümüyle ilgili fotoğraflar paylaştı ve şöyle yazdı: “Kişiye inanılmaz zorluklardan geçmesi için gereken enerjiyi ve hikayenin anlatılması GEREKEN inancını veren bir hikaye anlatmak için her şeyi tüketen bir dürtü. Ben Bana #kedarnath’ı teslim etme fırsatı veren yukarıdaki güçlere sonsuza dek minnettarım. #jaibholenath

Sushant Singh Rajput, “Kedarnath”tan sonra “Chhichhore” ve “Drive” gibi yayınlar yaptı. 14 Haziran 2020’de vefatının ardından OTT’de yayınlanan son filmi ‘Dil Bechara’ idi.