Satish Kaushik Vefat Etti: Oyuncu-Yönetmen Karan Razdan Onunla Güzel Anıları Yeniden Yaşıyor – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Sarsıcı bir haberde aktör-yazar-yönetmen Satish Kaushik, Gurugram’da 9 Mart’ta 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cenaze, otopsinin ardından Mumbai’ye götürülecek.

Oyuncu-yönetmen Karan Razdan, ETimes’a özel olarak şunları söyledi: “Karan Razdan ile aileme olan bağlılığı için Bakbak adlı bir podcast yaptım. Satish’in Mumbai’yi benim gözümden ve onun denizi benim gözümden nasıl gördüğünü konuştuk. gittiğimiz her şeyi kaydederek. Birlikte çok eğlenceliydi ve şakalar pek çok iç açıcı anıydı ve bunu yaptığımızda aslında hayatımızın tüm yolculuğunu özetliyordum ya da kader bizi özetliyordu.

Ulusal Drama Okulu’ndaki günlerimizden bu sabaha kadar, Anupam ve bana çok tuhaf geliyor. Hala uyuyormuş gibi hissediyorsun ve uyanıyorsun ve bu haber sadece bir rüya olacak.”
Karan, sözlerini şöyle sürdürdü: “O muhtemelen 20, ben ise 18-17 yaşlarındayken tanıştık. O zamandan beri sürekli bir birliktelik yolculuğu oldu. Hatta 3-4 gün önceki son konuşmasında bana geri dönmek istediğini söyleyip durdu. Oyunculuğa ilgi duyan Karan, bunu podcast’te de söyledi, “Anlamıyorsun, oyunculuk yeteneğini boşa harcıyorsun ve sana o büyük molayı bir kez daha vermek istiyorum. Yazmaya ve yönetmeye bir ara vermelisin.” Erkek arkadaş ve oyuncu arasında bir ayrım yoktu, hepsi bizim aramızda birleşmişti.
Dürüst olmak gerekirse, her şey arasında tek arkadaşım olabileceğini düşünüyorum. Hindutva (Karan Razdan’ın son yönetmenlik yayını) sadece birkaç ay önce vizyona girdiğinde çok heyecanlandı. Tüm etkinliklere katıldı, Dubai gezisini iptal etti ve müzik lansmanı için Marriott’a geldi.”
Aktör-yönetmen daha fazlasını ekleyerek, “Satish hayatımla ilgili, bazen de kişisel hayatımla ilgili hikayeler anlatmayı severdi. Veda etmeyeceğim çünkü zaten pek çok kez karşılaştık ve daha birçok hayatla tanışacağız. o gitti, sadece geçici, bu bir şok değil, gitmediğine inandığım şey bu.

Sürekli ailemin ona ne kadar iyi baktığından bahsediyordu. Film endüstrisi için Mumbai’ye göç eden herhangi bir adamın orada bir aile olmadığını bildiğini ama Satish’in Mumbai’ye geldiğinde benim aileme sahip olacağını bildiğini söylerdi. Kaagaz 2 ile beni oyunculuğa geri döndürdü. 2-3 gün önce yaptığımız son konuşma Kaagaz 2’deki son sahneyle ilgiliydi ve ondan onu çıkarmasını istedim, sonra arayacağını söyledi. Beni Lucknow’a çekti ve ‘Kaagaz 2’de bu karakteri oynamanı istiyorum ve hayır cevabını kabul etmeyeceğim’ dedi.”

Satish’in gelecek planlarıyla ilgili olarak Karan, “Amitabh Bachchan ile bir film planladığını düşünüyorum, en azından aklındaki buydu. Neena Gupta ile bir film planlıyormuş ama daha sonra siyasi atmosfer nedeniyle rafa kaldırmış. Amitji ile büyük bir şey planlıyordum ama hangi aşamada olduğunu bilmiyorum.

Kalbinde her zaman Tere Naam 2’yi Salman Khan ile yapmak istemiştir. Bu konuda pek konuşmadı ama Salman’ı, Kaagaz’ı yaparken bile Satish’e çok yardımcı olduğu için sık sık övdü.

Son aylarda Amitji’nin filminden biraz bahsetti. Ama planının hangi aşamada olduğunu ona soramazdım.”

“Sanırım arkadaşlığa dünyadaki diğer tüm ilişkilerden daha çok değer verdiğini biliyorsun. İnsanlar arasında bağlantı kurmayı severdi. Ne zaman doğum günümü kutlamak istese, tüm NSD grup arkadaşlarını arar ve sürpriz bir parti verirdi. COVID sırasında herkesi bir araya topladı. NSD sınıf arkadaşları bana doğum günümü kutladılar. Bu kadar çok insanı birbirine bağlamanın ardındaki bağlayıcı güç oydu. Hayatı ve dostlukları severdi,” diye imzaladı Karan.