“Önce Raju Srivastava, sonra Satish Kaushik… Hayatımıza mutluluk getiren insanları neden bu kadar erken kaybediyoruz? Yapımcı ve Merkez Film Sertifikasyon Kurulu eski başkanı Pahlaj Nihalani, “Bence Tanrı’nın da bizim kadar iyi insanlara ihtiyacı var” diye merak ediyor.
Pahlaj, Satish’in ayrılmasının sektör için büyük bir darbe olduğunu söylüyor. “Bir profesyonel olarak o bir şampiyondu. Itni filmein karta tha! Aslında onu yeni bir proje için almaya çalıştım. Ama benim için herhangi bir randevusu yoktu. Onunla 1994’te sadece bir film olan Andaz’da çalışabildim.” en yakın arkadaşı Anil Kapoor ile paylaştığı ekran alanını aldığı yer.Satish, Panipuri Sharma adlı bir karakteri canlandırdı.Evin altını üstüne getirdi.Rolü ne kadar uzun olursa olsun hep bir tadka,fazladan bir şeyler ekledi.Son zamanlarda olumsuz rollerde oynadı. ve iyi adam kadar kötü adamı oynamakta da iyiydi.
Pahlaj, Satish ile sosyal olarak oldukça sık bir araya geldi. “Aynı arkadaş grubuna sahibiz. Satish ile en son yapımcı Ramesh Taurani’nin kızının düğününde tanıştım. Neredeyse iki yıldır ilk kez bir kutlamaya katılmıştım çünkü çok rahatsızdım. Satish tamamen eskisi gibiydi. Neşeli, arkadaş canlısı ve sıcak. Hep güldürdü, hep güldürdü insanları. Sanırım şimdi orada da aynısını yapıyor. Ölümünden sadece iki gün önce Holi için selamlaştık.”