Ülke, Satish Kaushik’in ölümü için hâlâ yas tutarken, ölümünde bir faul olduğu iddiası manşetlere taşındı. Delhi’li bir kadın, işadamı kocasının merhum aktöre 15 crore ödemek zorunda kaldığını ve “Bay Hindistan” aktörünü öldürtmüş olabileceğini iddia etti. Satish Kaushik, orada bir Holi kutlamasına katıldıktan sonra aynı iş adamının çiftliğinde öldü.
Bu iddialara yanıt olarak Satish Kaushik’in eşi Shashi, kocasının bir Holi kutlamasına katılmak için Delhi’de olduğunu ve mali işlemle ilgili iddiaların asılsız olduğunu belirtti. İş adamını savundu ve ABP haberine Satish Kaushik ile işadamının iyi arkadaş olduklarını ve asla kavga etmeyeceklerini söyledi. Ayrıca işadamının kendisinin oldukça zengin olduğunu ve kocasından paraya ihtiyacı olmayacağını da belirtti. Shashi Kaushik, otopsi raporunun merhum aktörün %98 bloke edildiğini ve numunelerinde uyuşturucu bulunmadığını doğruladığını sözlerine ekledi. Shashi kadının amacını sorguladı ve haber kaynağına, “Polis her şeyi doğruladı, ona uyuşturucu verildiğini ve öldürüldüğünü nasıl iddia ettiğini anlamıyorum. Kocam öldükten sonra neden iftira atmaya çalıştığını anlamıyorum. Bir gündemi var çünkü belki kocasından para istiyor ve şimdi Satish ji’yi de içeriyor. Lütfen bu tür oyunları oynamaktan kaçınmasını rica ediyorum. Bundan hiç şüphem yok, bu yüzden daha fazla soruşturma yapılmamalı. Kocam bana bu kadar büyük bir finansal işlem yapıp yapmadığını söylerdi. Bence o öldükten sonra böyle şeylerin olması çok yanlış.”
Söz konusu kadın ise, kocası ile merhum aktör arasındaki bir konuşmadan haberdar olduğunu açıkladı ve tartışmanın 15 crore Rs’lik bir ödemeyle ilgili olduğunu belirtti.