Satyadeep Mishra, Masaba Gupta ile olan yakın evliliğinden bahsediyor: Bunda gizemli hiçbir şey yoktu | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Moda tasarımcısı Masaba Gupta ve aktör Satyadeep Mishra, birkaç yıl çıktıktan sonra 27 Ocak’ta samimi bir törenle dünyaevine girdi. Çift, evliliklerini sosyal medyadan duyurmuş ve törenden bazı fotoğraflar paylaşmıştı. Yeni bir röportajda Satyadeep, düğünlerinin hiç de bir sır olmadığını ve sadece küçük ve özel bir tören yapmak istediklerini söyledi.
“Bunu samimi bir şekilde yapmak istedik. 27. sabah imzaladık ve küçük bir parti verdik. Bunda gizli hiçbir şey yoktu. İlişki başladığında her zaman çok açık olduk. Ayrıca bu gizliliği güçlü bir şekilde hissediyorum. Satyadeep The Indian Express’e verdiği demeçte, bu ilişkinizi bir şekilde etkileyecek. Ona sahip çıkmalı ve bu konuda açık olmalısınız.

Oyuncu, Masaba Masaba 1. sezonun çekimleri sırasında tanıştıklarını söyledi. Satyadeep pek konuşkan olmasa da Masaba ile saatlerce rahatlıkla konuşabiliyordu. Sonra pandemi geldi ve birlikte daha fazla zaman geçirebildiler.

“Onun yanında olmayı seviyorum ve en çok eve döndüğümde ve o üç saati onunla geçirdiğimde mutluyum. Bu yüzden doğru geldi. Öğreniyor; iki yıllık Covid’i atlatabilirsen, huzurlu ve mutlu ol. [it will work]. Kendini yanında daha iyi hissettiğin birini bulursun. Tartışmalarınız olur, ancak daha hızlı çözülürler. O şeyler… Her şeyin bir birikimi” diye ekledi.

Masaba daha önce yapımcı Madhu Mantena ile evliydi. Çift, Haziran 2015’te evlendi ve 2019’da boşandıklarını duyurdu. Mishra daha önce aktör Aditi Rao Hydari ile evlendi. 2013 yılında boşandılar.

Düğünlerine Masaba’nın babası ve West Indies kriket efsanesi Vivian Richards da katıldı. Masaba, Richards, Neena ve üvey babası Vivek Mehra’nın fotoğraflarını paylaşarak, “En tatlı şey. Beni bir ASLAN olarak yetiştirdiğiniz için teşekkür ederim @neena_gupta. İçimde gördüğünüz nazik girişimci, bu adamın nezaketidir. Nazik beyin.” ve en çok veren kalp.”