Shah Rukh Khan, Ram Charan’dan ‘RRR’ Aldığında Oscar’a Dokunmasına İzin Vermesini İstedi, Aktörler ‘Pathaan’ Fragmanı Üzerinden Bromance Seviyor | hi

Doğal

New member

‘Pathaan’ın fragmanı bugün yayınlandı ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlar hayran kaldı. Shah Rukh Khan, bunda daha önce hiç görülmemiş bir avatar olsa da, film, aksiyona ve görsel efektlere özel bir odaklanma ile kapsamlı bir şekilde kurgulanmıştır. Twitter, fragmanla ilgili övgü ve yorumların yanı sıra Deepika Padukone ve John Abraham için takdirlerle dolu.
Bu arada süperstar Ram Charan da fragmanı paylaşarak övdü. Şöyle yazdı: “#Pathaan’ın tüm ekibine en iyi dileklerimle! @iamsrk. Efendim, sizi daha önce hiç olmadığı gibi aksiyon sekanslarında görmeyi dört gözle bekliyorum! #PathaanTrailer”

SRK, Ram Charan’a yanıt verdi ve karşılığında onu övdü. Şöyle yazdı: “Mega Güç Yıldızım @alwaysramcharan çok teşekkür ederim. RRR ekibiniz Oscar’ı Hindistan’a getirirseniz lütfen ona dokunmama izin verin!! (Mee RRR ekibi Oscar ni intiki tecchinappudu okkasaari nannu daanini touch cheyyanivvandi!) Seni seviyorum. “

Çok teşekkür ederim Mega Power Star’ım @alwaysramcharan. RRR ekibiniz Oscar’ı Hindistan’a getirirse lütfen ona dokunmama izin verin!!
(Joe RRR ekibi Oscar ni intiki techinappudu okkasaari nannu daanini touch cheyyanivvandi!)
Seni seviyorum.

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 10 Ocak 2023

Ramcharan ayrıca Khan’a “Tabii ki @iamsrk Efendim! Ödül Hint Sineması’ndan
❤
” şeklinde yanıt verdi.

Hayranlar, oyuncular arasındaki bu kardeşliğe hayran kaldılar ve Ramcharan’a ulusu birleştirdiği için teşekkür ettiler. ‘Pathaan’ Hintçe hariç Tamil ve Telugu dillerinde de 25 Ocak’ta yayınlanacak. ICE (Sürükleyici Sinema Deneyimi) formatında vizyona giren ilk Hint filmidir.