Shah Rukh Khan, Salman Khan’a “KEÇİ” diyor; ‘s*xy’ çağrılarına yanıt verir | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve John Abraham aktörü ‘Pathaan’ gişe tarihi yazıyor. Film, 50’den fazla crore koleksiyonuyla 1. günde şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan Hint filmi oldu. Aynı zamanda Hint sinema tarihinin en hızlı 100 crore filmiydi. Khan, yanıt karşısında oldukça şaşırdı ve hayranlar Shah Rukh’u ekranda görmek için dört yıldan fazla beklerken, ‘Pathaan’ beklemeye değer görünüyordu.

Ancak SRK’nın kalpleri kazanmasının tek nedeni ekrandaki tasviri değil. Ayrıca Twitter’da ‘SRK’ya Sor’ oturumları sırasında verdiği tepkilerle hayranlarını eritiyor. Bu öğleden sonra başka bir ‘SRK’ye Sor’ seansı daha yaptı ve cevaplarıyla insanları hayrete düşürdü. Bu ‘Karan Arjun’ buluşması ‘Pathaan’ın en önemli olaylarından biri olduğu için aktöre Salman Khan hakkında sorular soruldu. Bir hayran, ‘Pathaan’ bir hit olsa da Salman ile boy ölçüşemeyeceğini söyledi. SRK, “Salman bhai is…woh kya kehte hain aaj kal…young log…horoz…KEÇİ. (tüm zamanların en iyisi)#Pathaan” diye yanıtladı

Ayrıca, başka bir tweet’e yanıt olarak, “Tiger ka toh main bhi fan hoon bhai….bas unke saath mujhe bhi dil mein rakho bas. #Pathaan” ekledi.

Başka bir hayran ona neden bu kadar ‘xy’ olduğunu sordu ve Khan’ın söylediği buydu.

SRK’ya, filmi gördükten sonra Abram’ın tepkisi de soruldu. Oyuncu, “Nasıl olduğunu bilmiyorum ama babama bunun karma olduğunu söyledi. Ben de buna inanıyorum.”

‘Pathaan’ Cuma günü ticarette hafif bir düşüş yaşadı, ancak filmin hafta sonu yine iyi bir iş yapması bekleniyor.