Bugün 42 yaşına giren Shahid Kapoor, bir eş, baba ve oyuncu olarak başarısı için sevgili ailesine teşekkür ediyor.
Ailesiyle yeterince zaman geçirdiğinden nasıl emin olduğundan bahseden Shahid, “Ah, onlarla yeterince zaman geçirmemi sağlıyorlar. Çocuklarım…” takdir sözlerini bulmak için duraklıyor… “Zamanımı istiyorlar. Ben de onların taleplerinin kölesiyim.”
Ruh eşi Mira Rajput Kapoor için övgü dolu. “Güzel, çok anlayışlı ve çok destekleyici bir karım var. Böylece işin doğasını anlıyor. Ve bilinçli olarak aileme zaman ayırıyorum.”
Shahid’in salgından en büyük kazancı, aile değerlerinin yeniden canlanması oldu. “Bu, özellikle COVID sırasında öğrendiğim en büyük şeylerden biri, ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirmenin en önemli olduğu. Ve ben bunun her zaman çok farkındayım.”
Bu çökmekte olan ilişkiler çağında, Shahid’in başarılı bir evlilik için reçetesi nedir? “Bir kez içine girdin mi, içindesin. Vazgeçmek içinde değilsin. Her şey inişli çıkışlı ama eğer kararlıysan, kararlısındır. bırakmıyorsun Ben de olaya böyle bakıyorum.”