Aktör Shahid Kapoor şu anda ilk web programı Farzi’nin başarısının tadını çıkarıyor. En çok “komşu çocuğu” rolleriyle tanınan aktör, bir süre boyunca birçok türde filmde çalıştı ve çığır açan performanslarla Kaminey, Maqbol Ve Udta Pencapdiğerleri arasında.
Kariyerine model olarak başlayan oyuncu, klibinde yer alıyor. Aankhon Mein Tera Hoi Chehra Aryans grubu tarafından genellikle çikolata çocuk ve sevimli olarak anılır, bu, oyuncunun yakın zamanda nefret ettiğini itiraf ettiği bir kelimedir. 42 yaşındaki Pinkvilla ile bir etkileşimde şunları söyledi: “İnsanların bana şirin demesinden her zaman nefret ederim. Bundan nefret ediyorum ‘Neden bunu birine söylüyorsun’ gibiydim. Bu kelimeyi hiç sevmedim. İnsanlar bu kelimeyi bana fırlattığı için zarif olmayı ve kabul etmeyi öğrendim. Ama bunun çok sınırlayıcı olduğunu hissettim.”
Son zamanlarda, iki çocuk babası doğum gününü kutladı ve eşi Mira Rajput, IG hesabında onun için gecikmiş bir gönderi paylaştı. Tanrım Karda filmden Singh kraldır. Aktör, beyaz kapüşonlu bir takım giyiyor ve bacağını sallarken sıradan bir avatar giyiyor, videoyu eşi Mira çekiyor gibi görünüyor. Mira da aynı şeyi paylaşarak şöyle yazdı: “Hayat boyunca her zaman dans etmeye devam et ve gülümsemeye devam et #simplythebest. Bu yıl tek jab tum vahi karo jo jee karda olsun. #birthdayboy #birthdaybumps.”
Raj & DK’nin yönettiği zekice hazırlanmış casusluk gerilim filmi Farzi’ye geri dönersek, hızlı bir moolah yapmak için sahte banknotlar yapmaya karar veren yerel zeki sanatçı Sunny’nin (Shahid) hikayesi. Çocukluk arkadaşı Firoz (Bhuvan Arora) bu (un)unsuz girişimde ona katılır. Zakir Hussain, Vijay Sethupathi ve Regina Cassandra’nın da rol aldığı dizi şu anda önde gelen bir OTT platformunda yayınlanıyor.