Shehzada’nın başarısızlığından sonra Kartik Aaryan hakkında soru sorulduğunda Kriti Sanon gözle görülür şekilde sinirlenmiş görünüyor: Burası bunun ha

Doğal

New member

Kriti Sanon, Adipurush rol arkadaşı Prabhas ile ilişkisi olduğu iddiasıyla haberlerde yer aldı. Hem Kriti hem de Prabhas söylentileri yalanlarken, aktris aynı zamanda Shehzada rol arkadaşı Kartik Aaryan ile söylentilere konu olan ilişkisiyle manşetlere taşınmıştı. Geçenlerde Shehzada gişede başarısız olduktan sonra Kartik hakkında soru sorulduğunda üzgün görünüyordu.
Yakın tarihli bir ödül töreninde Kriti, bir muhabirin kendisine Kartik hakkında soru sorduğu medyayla etkileşime girerken görüldü. Kriti medyanın sorularını yanıtlamakla meşgulken, bir muhabir ona Kartik hakkında en çok neyi sevdiğini sordu. Görünür bir şekilde kaba olan Kriti, “Bunun hakkında konuşulacak platform burası mı?”

Daha önce Kriti, Kartik ile bir ilişki olduğu söylentilerine “İnsanların bilgi ihtiyacı (sonucu). Sosyal medya başımıza gelen harika bir şey mi yoksa başımıza gelen kötü bir şey mi bilmiyorum. Konuya gelince karışık duygular içindeyim.Bana bu küçük şeyleri sorarsanız, beni hiç rahatsız etmiyorlar.Sadece “Keşke hayatım göründüğü kadar ilginç olsaydı.”

Shehzada’dan önce Kriti ve Kartik, Luka Chuppi’de birlikte çalıştılar. Bhool Bhulaiyaa 2 hit olduğu ortaya çıktığında Kriti, sosyal medyada Kartik ile özel bir video paylaşmıştı.