Shreyas Talpade: Bir zamanlar kızım Aadya televizyondaki her kahramanı babası sanıyordu – #BigRöportaj | hint filmi haberleri

Doğal

New member
2005’te eleştirmenlerce beğenilen ve çok sevilen ‘Iqbal’ filmiyle ilk büyük Bollywood çıkışından sonra, Shreyas Talpade için geri dönüş yok. 17 yıl sonra aktör, aynı zamanda Filmfare adaylığı aldığı ‘Kaun Pravin Tambe??’de ekrandaki bir kriket oyuncusunu oynayarak yeniden ödüller kazandı.

ETimes, Shreyas’ın bir film ailesinden geldiği, sektörde bir aktör olarak kendisine nelerin yüklendiği, karısı Deepti ile olan aşk hikayesi, kızı Aadya’nın filmlerine tepkisi ve çok daha fazlası hakkında açtığı özel bir röportaj için oyuncuyla görüştü. Göl. Devamını oku…

Uzun süredir bu sektördesiniz ve çok ilginç bazı hikayelerin parçası oldunuz. Hala bir oyuncu olarak hak ettiğinizi almadığınızı düşünüyoruz. Katılıyor musun?

Gerçekten ilginç bazı hikayelerin parçası oldum ve sektörün en iyilerinden bazılarıyla çalıştım. Sektördeki görevimin ne olduğunu bilmiyorum. Kendini beğenmiş veya uygunsuz görünmek istemiyorum. Mütevazi bir orta sınıf geçmişinden geldiğim için kendimi asla Hint endüstrisinin bir parçası olabilecek biri olarak tasavvur etmedim. Üstüne üstlük, gişede olağanüstü iyi performans gösteren filmlerde rol aldığım için kendimi son derece şanslı sayıyorum. İstediğimden fazlasını aldım. Bazen hak ettiğimden fazlasını aldığımı düşünüyorum.

Bir aktör olarak içimde keşfedilecek ve sömürülecek daha çok şey olduğunu hissediyorum. Bu konuda henüz hazır olduğumu düşünmüyorum. Ayrıca her filmimi ilk filmimmiş gibi ele alıyorum. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum Bir aktör olarak, yerleşmeden önce yapmam gereken çok şey var.

Kendinden şüphe duyduğun bir dönemden geçtiğin zamanlar oldu mu? Nasıl başa çıktınız?

Bence her oyuncu bu aşamadan geçer. Doğru meslekte olup olmadığınızı, burada olmayı gerçekten hak edip etmediğinizi veya ailenizin muhtemelen yapmanızı istediği başka bir şeyi yapıp yapmamanız gerektiğini merak etmeye başlıyorsunuz. Ama bence hayatında bazı insanlarla tanışıyorsun ve onların tavsiyeleri her şeyi rayına oturtuyor. Beni motive eden Johnny Lever ile işte böyle tanıştım. Birinin size orada kalmanızı ve yaptığınız şeyin doğru olduğunu söylemesi yardımcı olur. En iyi oyuncuların hepsi bu aşamadan geçti ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Bu, daha yüksek bir gücün ve bir kaderin olduğuna inanmaya başladığınız zamandır. Bir döngü vardır ve hem iyi hem de kötü zamanlar sonsuza kadar sürmez. Her şey değişiyor ve sabırlı olmanız gerekiyor. Böyle zamanlarda aile desteği çok önemlidir, onsuz tek başına bir mücadele olur. Ailem beni en düşük evremde gerçekten destekledi.

WhatsApp görseli 18.12.2022, 10:55:20.

Film endüstrisiyle bağları olan bir aileden geldiğinizi çok az kişi biliyor. Ama sözde ‘yıldız çocuklar’ın aksine, kendi yolunuzu çizmeyi başardınız…

Evet, teyzelerim (Meena T ve Jayshree T) bu sektörün bir parçasıydı ama ben oyunculuğa bu şekilde veya bu yüzden girmedim. Tiyatro yapmaya başladığım ve birkaç oyun oynarken fark edildiğim için bu işe girdim. İşim bana daha fazla iş verdi ve bu şekilde buraya geldim. Sektörde ailemden insanların olması uzun süre aklımdan çıkmadı. Çalışmalarına gerçekten saygı duydum ve takdir ettim. Çocukken onları ne zaman ziyaret etsem, onlara hep hayran kalırdım. Sektöre olan özlemimden kısmen onlar sorumluydu.

Bununla birlikte, elimden gelen her şekilde kendi nişimi oluşturmaya çalışıyorum. Hatalar yaptım ama onlardan da ders çıkardım. Hiçbir pişmanlığım yok. Henüz geçtim mi bilmiyorum. Olmazsa denemeye devam edeceğim.

WhatsApp Resmi 2022-12-18, 11.02.26 AM.

Hayatının geri kalanında yapmak istediğin şeyin bu olduğuna karar verdiğin anı hatırlıyor musun?

Kendinden şüphe etmeye başladığın bir an gelir. İşlerin yolunda gitmediğini ve farklı şeyler denemeniz gerektiğini hissetmeye başlarsınız. Ama sonra bakman gereken bir ailen var ve evde oturamazsın. Bildiğin ve en iyi yaptığın tek şeyin bu olduğunu kendince anlarsın. İşi yapamayacağınızı biliyorsunuz çünkü muhtemelen buna uygun mizacınız yok. Üniversite yıllarımda, hayatımın geri kalanında yapmak istediğim şeyin bu olduğunu anladım. Bu yüzden bunu bir kariyer seçeneği olarak da görebilirim. Ben de buna yönelik çalışmalara böyle başladım.

2017’de ‘Poshter Boyz’ ile sinemacı oldunuz. Yakında o bölgede bir şey bekleyebilir miyiz?

Evet çok yakında. Oyuncu olarak da parçası olduğum başka bir film yönettim. Adı ‘Sarkar Ki Seva Mein’. İnşallah önümüzdeki yılın başlarında yayınlayacağız. Taksi şoförü olan ve devlet memuru olmak isteyen bir adam hakkında gerçekçi bir film. Ancak uzun süre başarılı olamadı. Kendi taksisini alır ve ne yazık ki taksi çalınır. Sonunda taksisini geri çalmak zorunda kalır. Arada olanlar, filmin konusu.

Birden çok yıldızda rol almaya şüpheyle yaklaşan birçok kişinin aksine, kalabalığın içinde bile performansıyla öne çıkmayı başaran güvenli bir oyuncu olarak her zaman zemini korudunuz. Senin düşüncelerin…

Dürüstçe içgüdülerimi takip ediyorum. Sadece bir hayatın var ve onu yaşamak zorundasın. Şans ve risk almalısın. belirli kişilerle çalışmak istiyorsanız. Ne olursa olsun, onu yaparsın. Shah Rukh Khan ve Farah Khan ile çalışmak istediğim için ‘Om Shanti Om’u yapmak kendiliğinden bir karardı. Sadece atladım ve gerisi tarih oldu. Aynı şekilde Golmaal Dönüyor’u anlattığımda hikayeyi çok sevdim. Ondan sonra ailenin bir parçası oldum. Böyle bir yönetmen olduğu için Rohit Shetty’ye hayır diyemezsin.

WhatsApp görüntüsü 18.12.2022, 11:06:37.

İşime gelince, onu seviyorum. Takım arkadaşlarımıza ve onların çalışmalarına saygı duymamızın öğretildiği bir tiyatro geçmişinden geliyorum. Ne yaparsan yap, bu bir ekip işi. Bunu kendi başınıza yapamazsınız. Bu konular hakkında pek düşünmüyorum. Çok yıldızlı bir film yapmayı umursamıyorum. Kaç tane diyaloğunuz olursa olsun, doğru söylerseniz otomatik olarak dikkat çekersiniz. Bu kadar basit. Gözlemlediğim, öğrendiğim ve yapmaya çalıştığım buydu.

Takıldığın sektör arkadaşların var mı?

Genelde çocukluk arkadaşlarım ve üniversite arkadaşlarımla takılırım. Sektörde bazı arkadaşlarım var ama onlar daha çok tanıdık. Genelde onlarla takılmam. Ben harika bir parti adamı değilim. İşimi hemen hemen bitirip eve dönüyorum. Ailemle mümkün olduğunca fazla zaman geçirmeye çalışıyorum.

Bize karın Deepti ile olan aşk hikayeni anlat. Aranızdaki aşk nasıl çiçek açtı?

Deepti ve benim aşk hikayemiz oldukça benzersiz. Üniversitede genel sekreterdi ve ben televizyon izlemeye yeni başlamıştım. Gösteri ve karakterim popüler oldu. Kolejine davet edildim. Bir ‘ünlü’ olarak ilk etkinliğimdi. Onunla ilk tanıştığım yer orasıydı. Bir ‘dekha jo tujhe yaar dil mein baji gitar’ anıydı. Aşk oldu ve hiç vakit kaybetmedim. Onunla tanıştıktan dört gün sonra ona evlenme teklif ettim. Onunla evlenmek istediğimi söyledim. Açıkça evet demek için zaman ayırdı. Evlenmesi dört yılını aldı.

WhatsApp görseli 18.12.2022, 11:00:46.

Ancak başından beri ondan emindim. Bu kadar zaman almasının nedeni, eğitimine devam etmek için ülkeyi terk etmek istemesi, ancak bazı sorunlar gitmesine engel olmasıydı. Sonunda ilişki konusunda ciddileştik ve dört yıl sonra evlenmeyi kabul etti. Çıktığım tek kız o.

Kızınız Aadya filmlerinizi izliyor mu?

Aadya artık şarkıları ve filmlerimden bazı sahneleri izlemeye başladı. O dört yaşında ve tüm filmi baştan sona oturacak sabrı yok. Baktığı şeyler parça parça. Bazen setlere gelir ve çalışmamı izler. Babasının oyuncu olup televizyona çıkması fikrine alışmaya başlamıştır. Dans ettiği bir şarkı olmadığı sürece filmlerime pek tepki vermiyor. Televizyondaki her kahramanın babası olduğunu düşündüğü bir zaman vardı. Ekranda Shah Rukh Khan veya Akshay Kumar olması fark etmez, onları görür görmez ‘Dada, dans ediyorsun’ dedi.

WhatsApp görseli 18.12.2022, 11.04.18.

Birlikte çalışmak istediğiniz oyunculardan oluşan bir yapılacaklar listeniz var mı?

Birlikte çalışmak istediğim çok sayıda oyuncu var ve bu listenin başında Amitabh Bachchan var. Sadece içgüdülerimi takip ediyorum, muhtemelen bu yüzden hala çalışıyorum. Yanlış fikirlerim yok, kendimle ilgili bu çılgın fikirlerim de yok. Ben bir oyuncuyum, bir oyuncuyum. Bence bazı şeyleri yönetmene ve kadere bırakmak gerekiyor. Bazen işe yarar, bazen yaramaz ama sen işini yapmaya devam edersin.

Yakında ‘Acil Durum’da Atal Bihari Vajpayee’nin rolünü göreceksiniz. Role nasıl hazırlanıyorsunuz?

Yönetmenimiz o kısım için benden daha çok hazırlandı. Kangana ne istediği konusunda çok net. Ödevimi yaptım ve rolümü böyle canlandırıyorum. Gerçekten uzun bir süre sonra, belirli bir karakteri canlandırmak konusunda çok gergindim. Atal ji çok büyük ve tüm dünyada seviliyor. Bu zor bir soru ama Kangana sayesinde çok net. Kayıttan memnun olup olmadığını açıkça belirtiyor. Ona güveniyorum ve duygularıyla hareket ediyorum. Şimdiye kadar onunla mutlu. Film vizyona girdikten sonra seyirci kararını verecek.

Sıradaki ne?

İlginçtir, dizimde birkaç film var ve neyse ki bunlar komedi filmi değil. Komedi filmleri için de teklifler aldım ve onları düşünüyorum. İki gerilim ve bir romantik komedi var. Şu anda onlar hakkında pek bir şey söyleyemem. Ama bunun hakkında daha fazla konuşmak için onay alırsam, kesinlikle yapacağım.