Shreyas Talpade, Naseeruddin Shah’ın huysuz doğası hakkında uyarıldığını söylüyor; Amitabh Bachchan sayesinde ‘Aankhen’de küçük bir rol oynadığını aç

Doğal

New member

Shreyas Talpade, bugün Marathi sinemasının en büyük isimlerinden biridir, ancak oyuncu bazı önemli roller oynamış ve Hint sinemasında bile iz bırakmıştır. Shreyas, Nagesh Kukunoor’un ‘Iqbal’ filmindeki büyük rolüyle büyük ölçüde hatırlanıyor.
Oyuncu, usta oyuncu Naseeruddin Shah’ın kendisine katılmasından birkaç gün önce çekime başlamıştı. Shreyas, Bollywood Hungama ile yaptığı bir röportajda, Nagesh sete gelmek üzereyken, Shreyas’ı Naseer’in biraz huysuz olabileceği konusunda uyardığını, ancak rahatsız hissediyorsa hiçbir şey söylememesi gerektiğini açıkladı. Bunun yerine gelip bunu Nagesh’e söylemeli ki birlikte halledebilsinler.

İşin garibi, Naseer sete geldiğinde Shreyas’ın performansından etkilendi, onu bir kenara çekti ve ona tiyatro yapıp yapmadığını sordu. Ayrıca Naseer, Shreyas’a Nagesh’in biraz huysuz olabileceğini, bu yüzden rahatsız hissederse Naseer’e söylemesi gerektiğini ve onlar halledeceğini söyledi.
Shreyas ayrıca röportajda Amitabh Bachchan ile iki sahnesi olduğu için ‘Aankhen’de küçük bir rol oynadığını da açıkladı. Benim için hiç akıllıca olmadığını söyledi ve ben de evet dedim. Sadece Bachchan’ı gözlemlemek için bütün gün Mahalaxmi istasyonunda olduğunu açıkladı. 21 yıl oldu ama o güne ait her anıyı net bir şekilde hatırlıyor.

Shreyas bundan sonra ‘Acil Durum’da Atal Bihari Vajpayee rolünü üstlenerek izlenecek.