Sona Mohapatra, ‘kadınlar tembeldir’ sözünden dolayı özür dilediği için Sonali Kulkarni’yi övdü: ‘Acımızı kabul ettiğiniz için tüm övgüler size’ | hi

Doğal

New member
Sona Mohapatra geçtiğimiz günlerde “kadınlar tembeldir” yorumu için özür diledikten sonra Sonali Kulkarni’yi takdir etti. Şarkıcı, Sonali’nin özrü ile ilgili bir yazı daha paylaştı.
Tweet’ine buradan göz atın:
SS

“@Paromitabardolo ile tartıştık ve ifadesini rahatsız edici, miyop ve dar görüşlü bulan birçok kadınla anlaştık. Açıkça konuştuğu ve acımızı kabul ettiği için @sonalikulkarni’ye teşekkür ederiz. Tanıdığım hiçbir erkek bunu yapmaz. Kasten incitenler bile zarar vermedi.’

Yakın tarihli bir etkinlikte Sonali Kulkarni, “Hindistan’da birçok kadın sadece tembel. Gerçekten iyi bir işi olan, bir evi olan ve düzenli bir maaş alma güvencesine sahip bir erkek arkadaş veya koca istiyorlar. Ama içinde yarı unutulmuş kadınlar kendi ayakları üzerinde duruyor. Kadınlar ne yapacaklarını bilmiyorlar.”

Kısa süre sonra oyuncu, yorumuna saldırgan bulan insanlardan tepki aldı. Sona da yorumuna yanıt verdi. Sona, yazar Paromita Bardolo’ya yanıt vermişti. Tweet atmıştı, “Doğru ve gerçekten üzücü @Paromitabardolo. Evlilik sütunlarını kontrol edin – aranan, güzel, eğitimli, hak eden, “yerli”; kayınpederle, ev işleriyle ilgilenin ve aylık maaş ilanlarını teslim edin. Çift darbe. Sahip olduğu “içgörü” tembel ve bu şekilde – “çevrelerimde” olarak nitelendirilmesi gerekirdi.”

Tepkilerin ardından Sonali, Instagram hesabından hayranlarıyla bir özür mesajı paylaştı. Şöyle yazdı: “Sevgili herkes, aldığım geri bildirimlerden bunaldım. Hepinize, özellikle tüm basın ve medyaya benimle iletişime geçme konusundaki son derece olgun davranışınız için teşekkür etmek istiyorum. Ben de bir kadın olarak, diğer kadınları incitmek gibi bir niyetim yoktu. Aslında, bizi ve kadın olmanın ne demek olduğunu desteklemek için defalarca konuştum. Bir görüşü takdir etmek veya eleştirmek için şahsen bana ulaştığınız için hepinize minnettarım. Umarım daha açık bir şekilde fikir alışverişinde bulunabiliriz.’

Gücüm yettiğince düşünmeye, desteklemeye ve sıcaklığı sadece kadınlarla değil, tüm insanlıkla paylaşmaya çalışıyorum. Biz kadınlar, dürüst ve yetenekli varlıklar olarak kırılganlıklarımız ve bilgeliğimizle parıldadıkça güçlenecektir. Kapsayıcı ve empatik olursak daha sağlıklı ve mutlu bir yer yaratabiliriz.”

“Bununla birlikte, eğer istemeden sana acı çektiysem, tüm kalbimle özür dilemek istiyorum. Manşetlerde gelişmem, sansasyonel durumların merkezi olmak da istemem. Ben inatçıyımdır. iyimserim ve hayatın gerçekten güzel olduğuna ikna oldum. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bu olaydan çok şey öğrendim,” diye sözlerini bitiriyor.