Suhana Khan, Shah Rukh Khan tarafından bağışlanan bir günlükten ilham alıyor; SRK diyor ki: ‘Oyunculuk hakkında bilmediğim her şeyi sizin için koydum

Doğal

New member
‘The Archies’ ile ilk çıkışını yapmaya hazır olan Suhana Khan, babası Shah Rukh Khan tarafından bağışlanan bir mandıraya göz atarak hafızalarda bir yolculuk yaptı. Ayrıca babası tarafından yazılmış bir oyunculuk günlüğü olduğu ortaya çıktı.

Suhana, günlükten bir demet fotoğraf paylaşırken “Salı İlhamı
❤
” yazdı. Shah Rukh Khan gönderiyi kabul etti ve şöyle yazdı: “Oyunculuk hakkında bilmediğim her şeyi, öğrenmen ve bana öğretmen için oraya koydum küçüğüm”.

Ekran görüntüsü 20.12.2022, 18:51:26

Bu arada Suhana, yakın zamanda ‘The Archies’in çekimlerini tamamladı. Zoya Akhtar’ın yönettiği film aynı zamanda Boney Kapoor’un kızı Khushi Kapoor ve Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda’nın ilk çıkışını da işaret ediyor. Film önümüzdeki yılın başlarında vizyona girmeli.

Öte yandan Shah Rukh, ‘Pathaan’ın yayınlanması için hazırlanıyor. Aynı şekilde Deepika Padukone ve John Abraham ile ekran alanını paylaşırken görülecektir. Siddharth Anand’ın yardım ettiği film, 25 Ocak 2023’te sinemalarda olacak.