Tanishaa Mukerji: İlişkilerimden pişman değilim, beni fevkalade güçlü kıldılar | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Tanishaa Mukerji’nin beyaz perdede veya başka herhangi bir mecrada görünmesi düzensiz, ancak oyuncu bunu bir sorun olarak görmüyor çünkü istediği şey bu – projeleri kendi şartlarına ve hızına göre ele almak. Oyuncu, Bombay Times ile yaptığı bir röportajda başarısızlıklar ve başarılardan, kız kardeşi Kajol ile karşılaştırmalardan ve gönül meselelerinden samimi bir şekilde bahsediyor. alıntılar…
2021’de beş yıllık bir aradan sonra ‘Kod Adı Abdul’ ile geri döndünüz. Buna Bollywood’dan bir mola diyebilir misiniz?
Aslında bunu hiç düşünmedim. Sektöre katıldıktan kısa bir süre sonra şehirde yaşadığım için yönetmenlerle görüşmemin pek mümkün olmadığı söylendi. Çok az film yaptım çünkü iyi yönetmenlerin sunduğu filmler nadirdi. Ayrıca, yeni yönetmenlerle yaptığım birkaç proje boktan çıktı, bu yüzden daha az iş yapmamın iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum. Filmleri her zaman sadece bir kariyer olarak değil, bir tutku olarak gördüm. Sadece önceki projemden daha iyi performans göstermeye çalışıyorum.

Son derece seçici olduğun için kariyerinin hayal ettiğin gibi gitmediğini düşünüyor musun?Her taşı taktım, her astrologa danıştım ve mümkün olan her pujayı yaptım (gülüyor!). Çok gençtim ve biri bana şöyle deseydi: ‘Ahh, pehen lo, senin için iyi olacak’, yapardım. Bu şekilde yürümediğini anladım. Kariyerim için gerekeni yaptım. Yönetmenlere bile gittim ama sanırım bu benim aleyhime oldu. Onlarla tanışırsam utanırlar diye düşünüyorum çünkü o zamanlar farklı zamanlar. Aynı zamanda sizi olumsuz bir ışığa sokar, ki iske pas kaam nahi hai. Geleneksel bir zihniyeti kırmak zordur. Sektörün artık değişmesine sevindim. 360 derecelik bir dönüş yaptı ve bugünlerde daha akıcı hale geldi. Harika bir hayatım oldu. Amerika’da seyahat ettim, okudum ve oyunculuk kursu aldım.

Filmlerinizin gişede başarısız olduğu aşama sinir bozucu muydu?
Bunu hissettiğim tek zaman ‘Neal ‘n’ Nikki’ (2005) idi. Başka hiçbir film hakkında bu kadar güçlü hissetmedim çünkü bu filme o kadar çok yatırım yaptık ki hayal kırıklığı düzeyi oldukça yüksekti. İyi iş çıkarsa da, hiç kimse tepkinin kadın kahraman için “fazla açık” olmasını beklemiyordu. Şaşırtıcı bir şekilde, bugüne kadar en çok izlediğim filmim olduğu söylendi. Bence insanlar bu tür filmleri sadece evlerinde izlemek istiyor (gülüyor!).

Tanishaa, annesi, emektar aktris Tanuja ve kız kardeşi Kajol ile birlikte

Bollywood’da son derece başarılı bir aktris olan kız kardeşin Kajol ile de karşılaştırmalar yaptın. Birkaç film işe yaramadı diye başarısız bir oyuncu olarak anılmakla baş etmek ne kadar zordu?

Bizi karşılaştırmak çok saçma – onun yeşil gözleri ve kıvırcık saçları varken benim siyah gözlerim ve düz saçlarım var. Ayrıca o daha uzun ve şehvetli, ben ise minyon ve daha zayıfım. İkincisi, her zaman Kajol’un dünyadaki en iyi kadın oyuncu olduğunu düşünmüşümdür, bu yüzden ‘Vay canına, beni onunla mı kıyaslıyorsun? Müthiş!’ Onlar kadar iyi olmak istiyorum ama bu asla bir rekabet olmadı. Bir imaja göre yaşamak veya bir fare yarışının parçası olmak için hiçbir zaman baskı hissetmedim. Ayrıca ben başarısız bir kız kardeş değilim, başarısız bir evlat değilim, başarısız bir arkadaş değilim, başarısız değilim masa, Ben başarısız bir çocuk değilim ve başarısız bir kuzen değilim. İlişkilerimde olağanüstüyüm. Harika bir hayatım oldu. Amerika’da seyahat ettim, okudum ve oyunculuk kursu aldım. Mesele şu ki, başarısız bir oyuncu, filmin iyi yapmadığı anlamına gelir. Filmi mahvetmedim, öyleyse nasıl başarısız bir oyuncu olduğumu söylersin?

Aynı zamanda yapımcı ve yönetmen olan kayınbiraderi Ajay Devgn ile neden çalışmadınız?
Ajay ile çalışmak isterim. Bir yönetmen gibi düşünüyor, bu yüzden bir role mükemmel uyacağını düşündüğü bir projesi varsa, bana söyleyeceğini biliyorum.

İnsanlar şov dünyasında kariyer yapmak söz konusu olduğunda yıldız çocukların daha kolay zaman geçirdiklerine inanıyorlar, ancak paparazzi kültürü nedeniyle çok fazla eleştiri ve baskı aldıklarını da düşünüyor musunuz?
Yıldız çocukların bugün veya herhangi bir gün daha kolay olduğunu asla söylemeyeceğim. Evet, birçok ayrıcalıktan geliyorlar ve öne çıkıyorlar. Ama işleri kolay değil. Genellikle medya süreçlerine konurlar. Yeğenim Nysa (Ajay ve Kajol’un kızı) da aldatıldı. Geziyor ve eğleniyor. Büyük sorun! Ben de seyahat ederken trolleniyorum. ‘ gibi çirkin mesajlar yazıyorlar.Kuchh nahi kar rahi hai, kiske paison se Bayram par ya rahi hai‘. ‘ yazarak yanıt vermek istiyorum.Baap ka paisa hai, Senin problemin ne?’ Ailem para kazandı ve bugün bunları yapabilirim’. Muhtemelen bir kayıp yerinden geldikleri için trol tugayına da sempati duyuluyor. Annem bana her zaman o seviyeye inmememi söylerdi ve neyse ki Bigg Boss’ta düşmedim.

Tanishaa Mukerji ve Armaan Kohli 'Bigg Boss 7'de

“Bigg Boss”tan bahsetmişken, özel hayatın haberlerdeydi çünkü yarışmacı arkadaşın Armaan Kohli’ye sırılsıklam aşıktın. Annen ve ailenin bu ilişkiye sıcak bakmadığına dair haberler vardı…
Gözlerimi açtı. Bu dünyada farklı insanlar olduğunu ve herkesin senin gibi düşünmediğini anladım. Küçükken ne yaptığımı bilmiyordum. Daha çılgın ve vahşiydim. Bunun farkında değildim ama şimdi farkındayım.

O ilişkiden pişman mısın?
Hiçbir şeyden pişman değilim, ondan çok şey öğrendim. Beni olağanüstü derecede güçlü yaptı. Aslında çevremdeki insanlarla ilişkilerimi geliştirdi çünkü o öğrenme deneyimini yaşadım. Eğer o olmasaydı, çevremdeki insanlarla bu harika ilişkilerim olmazdı – bu derin dostluklar, annem ve babamla olan bu harika anlayış. Hayatımda büyük bir fark yarattı. Bu öğrenmeye ihtiyacım vardı.

Uday Chopra hakkında konuşmaktan daha rahat görünüyorsun ama Armaan’dan değil. Neden? Niye?
Bence bu ilişkiyi “Bigg Boss” yarattı. Çok akıllılar. Sizi dünyadan soyutlanmış hissettiğiniz durumlara sokarlar ve o an orada kimin olduğunu anlarsınız. “Bigg Boss”ta yeşeren sadece birkaç ilişkinin ayakta kalabilmesinin bir nedeni var. Bunu bulduğunuz için şapka çıkartın… zihinsel olarak zor bir oyun.

Uday ile çıkarken evlilik sözleşmesi istediğine dair bir sürü spekülasyon vardı. Ayrıca kariyerinize daha fazla odaklandığınız ve bunu kişisel hayatınız için riske atmak istemediğinize dair raporlar da vardı. Bu seni rahatsız etmedi mi?
Bunlar asılsız spekülasyonlar. Dürüst olmak gerekirse, Uday ve ben bir ilişki içindeyken çocuktuk. Biz gerçekten iyi arkadaştık ve bir çift olduk. İlişkimden çok kariyerime odaklanmamla ilgili konuşmanın hiç gerçekleşmediğini düşünüyorum. Bütün bunlar doğru değil.

Geçen yıl bir kısa film üzerinde çalışmanın yanı sıra tiyatroya olan sevginizi de dile getirdiniz. O cephede neler oluyor?
Tiyatroyu seviyorum ama kimse sevdiğimi bilmiyor (gülüyor!). Ben de bir Hint tiyatro insanı değilim; Ben bir İngiliz tiyatro insanıyım. İngilizce olarak iki oyun oynadım ve bu deneyimi sevdim. Maalesef pandemi sırasında bir darbe aldı, ancak ortamı daha fazla keşfetmeyi çok isterim.