Twitter Kullanıcısı Shah Rukh Khan’a Aylık Gelirini Sordu, İşte ‘Pathaan’ Yıldızının Ortaya Çıkanları | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Shah Rukh Khan 13 yıldır Twitter üyesiyken, oyuncu mikroblog sitesinde hızlı bir #AskSRK oturumu düzenledi. ‘Pathaan’, yaklaşmakta olan projeleri ve ayrıca şiddetle savaşan troller hakkındaki soruları yanıtladı.

Qna sırasında bir kullanıcı Shah Rukh Khan’a “Ek mahine mein kitna kama lete hain (bir ayda ne kadar kazanıyorsun)?” diye sordu. aktör, “Pyaar Beshumaar kamata hoon … hard din (Aşktan her gün çok şey kazanıyorum)” diye yanıtladı. Alçakgönüllü cevabı için süperstarı severken, bir hayran “Ne cevap, bayıldım” yazarken, bir başkası tweet attı, “Sizi seviyorum efendim. Harikasın.”

Oturum sırasında Shah Rukh Khan, soyadı ‘Khan’ hakkında da bir soru sordu. Bir Twitter kullanıcısı, “Khan saab aap ki family background toh Kashmiri he na, phir Khan kyun lagate hain aap apne name ke sath (ailen Keşmirli, o zaman neden Khan’ı kendi adına koyuyorsun?”) diye sordu ve aktör yanıtladı. , “Bütün dünya benim ailem… aile ke adı se adı nahi hota… kaam se adı hota hai. Choti baaton mein mat padho lütfen.