Videoyu İzle: Kartik Aaryan geleneksel kıyafetleriyle şık görünüyor, bir düğünde canı istediği gibi dans ediyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Kartik Aaryan’ın çok konuşulan filmi Shezada geçen hafta yayınlandı. Hafif, havadar komedi, Rohit Dhawan tarafından yönetildi ve başrollerde Allu Arjun ve Pooja Hegde’nin oynadığı 2020 Telugu hiti “Ala Vaikunthapurramuloo”nun resmi Hintçe uyarlamasıdır.

Son zamanlarda aktör, diğer konuklarla yürekten dans ettiği bir düğün sangeetine katıldı. İşlemeli bir ceketle kombinlediği beyaz kurta pijamasıyla şık görünen Kartik’in bu görünümü stilisti tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Şimdi özelliğin bazı videoları web’de dolaştı. Bu kliplerde Kartik, Daler Mehendi’nin “Lollypop Lagelu” ve “Bolo Ta Ra Ra” gibi şarkılarıyla tüm kalbiyle dans ediyor. Aktör, düğünün tadını çıkarırken balo yapıyor gibi görünüyor.

geri geliyor Şezada, film, BO’ya ılık bir yanıt alır. Daha önce ETimes ile yaptığı özel bir görüşmede Kartik, filmin ücretini iade ettiğini açıklamıştı. “Daha önce filmin yapımcısı değildim. Ücretimi ve tazminatımı almıştım ama sonra bir kriz çıktı ve film krizden geçtiği için dayanacak birine ihtiyaçları vardı, ben de sordum” Yapımcı, film için paramdan vazgeçeceğim ve tüm bu prodüksiyon işi ve ben ortak yapımcı olacağım.

Neyse ki, bu filmin bütçesi çok abartılı değildi. Ama aksiyon filmi olduğu için küçük bir bütçe gerektiriyor ve bir noktada karşılaştığımız bazı sorunlar beni onu vermeye zorladı (onunki) ücret)”.

Shezada ayrıca kilit rollerde Kriti Sanon, Paresh Rawal, Manisha Koirala, Rajpal Yadav, Ronit Roy ve Sachin Khedekar rol alıyor.