25 Şubat’ta bir yaş daha yaşlanan aktör Shahid Kapoor, şu anda ilk web şovunun başarısının tadını çıkarıyor. Farsça. 42 yaşına giren oyuncunun ailesiyle sakin bir doğum günü geçirdiği bildirildi.
Eşi Mira Rajput, IG hesabında aktörün şarkıya yürekten dans ettiği gecikmiş bir gönderi paylaştı. Tanrım Karda filmden Singh kraldır. Aktör, beyaz kapüşonlu bir takım giyiyor ve bacağını sallarken sıradan bir avatar giyiyor, videoyu eşi Mira çekiyor gibi görünüyor. Mira da aynı şeyi paylaşarak şöyle yazdı: “Hayat boyunca her zaman dans etmeye devam et ve gülümsemeye devam et #simplythebest. Bu yıl tek jab tum vahi karo jo jee karda olsun. #birthdayboy #birthdaybumps.”
Daha önce Shahid’in üvey kardeşi Ishaan Khatter de onunla bir fotoğraf paylaşarak, “Mürver ağacım, ben uzayabilir, hatta daha gür olabilirim ama hepsi senin gölgen ve ilgin sayesinde. Seni seviyorum ve her zaman rahatsız ediyorum. Doğum günün kutlu olsun. bade miyan @shahidkapoor.”
Shilpa Shetty, Ananya Panday ve Genelia Deshmukh gibi diğer ünlüler de kendi IG hesaplarında gönderi paylaşarak oyuncuya dileklerde bulundular.
geri geliyor FarsçaRaj & DK tarafından yönetilen zekice hazırlanmış casus gerilim filmi, hızlı bir moolah yapmak için banknotların sahtesini yapmaya karar veren yerel akıllı sanatçı Sunny’nin (Shahid) hikayesidir. Çocukluk arkadaşı Firoz (Bhuvan Arora) bu (un)unsuz girişimde ona katılır. Zakir Hussain, Vijay Sethupathi ve Regina Cassandra’nın da rol aldığı dizi şu anda önde gelen bir OTT platformunda yayınlanıyor.