Tamamen yeşil Sharmila Tagore zarafetini en son ekranda gördüğümüzde Kötüyü KırDeepika Padukone ve Imran Khan’ın oynadığı. Kıdemli oyuncu artık filmiyle bu kez OTT alanında geri dönüş yapmaya hazır. Gülmohar.
Yakın zamanda aynı şeyi tanıtırken, yaprak dökmeyen güzelden bu kadar uzun süre sonra ilk kez kamera önünde durduğu anı tam olarak anlatması istendi. Bu amaçla, Keşmir Ki Kali “Harika hissettirdi. Kas hafızan ya da ona ne demek istersen, kontrolü ele alıyor. Hiç ayrılmamış gibi hissediyorsun ve ben de kameranın yanında çok rahattım.”
Oyuncu ayrıca izleyicilerle olan ilişkisinden ve film oyuncularının tepkilerini gerçek zamanlı olarak nasıl ölçemediklerinden de bahsetti. “Tiyatroculardan farklı olarak canlı bir seyirci görmüyoruz. Tiyatrocular ise bunu hemen biliyorlar. Seyirci ho rahi hai giydi, ye kuralları theek se nahi ho rahi vs. Ancak bizde kamerayla direkt temasımız var, yani hayır, hiç garip hissetmedim.”
78 yaşındaki oyuncu, büyük ekran ve OTT için çekim yapmak arasındaki farktan da bahsetti. Dedi ki: “Filmlerde olduğu gibi, başlamaya, sese, kameraya alışkınım ve burada, eylem duyurulduğu anda konuşmaya başladım ve sonra başka birinin bir şey söylediğini fark ettim, ardından başka biri geldi, o yüzden oradayım.” Gerçekten ilerlemeye başlamadan önce orada 3-4 iletişim hattı vardı – bu yeniydi, ama çabucak öğrendiğim bir şey.”
Oyuncu sonunda ekledi, “Gerçekten, fırlatma sesinden aksiyona ve kesmeye kadar, içinde yaşadığımız an, aapko jo karna hai usi mein karna hai – o anda başka biri oluyorsun, tıpkı benim Kusum (onun karakteri) olduğum gibi. Gülmohar). O an o kadar büyülü ki, onu başka kimseye tarif edemem.”
Gülmohar Çocukluk evlerini satmaya karar veren bir anne reisi tarafından yönetilen bir ailenin iç açıcı hikayesi. Filmin başrollerinde Manoj Bajpayee, Suraj Sharma, Simran ve Amol Palekar yer alıyor. Rahul V. Chittella tarafından yönetilen film, 3 Mart’tan itibaren önde gelen bir OTT platformunda yayınlanacak.