Aktör Vijay’in hayranları, favori yıldızlarının geçtiğimiz günlerde yönetmen Lokesh Kanagaraj ile geçici olarak ‘Thalapathy 67’ adlı yakında çıkacak olan filmiyle ilgili arka arkaya gelen güncellemelerden çok memnun. Ekip şu anda Keşmir’de çekim yaparken, son haberlere göre filmin adı “Kanlı Tatlı” sloganıyla “Leo” olarak açıklandı. Film, 19 Ekim 2023’te Tamilce, Hintçe, Telugu ve Kannada dillerinde gösterime girecek.
Yaklaşık üç dakikalık tanıtım, Vijay’in çikolata yaptığını ve diğer tarafta bir kılıç yaptığını, çünkü arabalardaki birçok adam onu yerine kilitliyor. Görünüşe göre film, pek çok sürpriz içeren aksiyon dolu bir şovmen. Promosyon, Lokesh Kanagaraj’ın Kamal Haasan’ın başrol oyuncusu ‘Vikram’ için yaptığı tanıtıma çok benziyor. Ancak aynı konseptten yola çıkarak tanıtım filminin sadece bir teaser olduğu ve bu çekimlerin filmde pek fazla beklenemeyeceği anlaşılabilir.
İlginç bir şekilde tanıtım, filmin yönetmen Lokesh’in Sinematik Evreninin (LCU) bir parçası olup olmadığını açıklamıyor. “Kaithi”den Geroge Maryan ve “Vikram”dan Vasanthi’nin kadroda yer alması filmin LCU’nun bir parçası olabileceğini gösterse de, hayranların resmi bir onay için bir süre beklemesi gerekeceğini düşünüyorum. Filmin oyuncu kadrosunda Vijay, Trisha, Sanjay Dutt, Priya Anand, Sandy, Gautham Vasudev Menon, Mansoor Ali Khan, Mysskin, Mathew Thomas ve Arjun Sarja yer alıyor. 2 Ocak’ta gösterime giren filmin müzikleri Anirudh Ravichander’a ait.Bizler de sizler kadar heyecanlıyız, tüm desteğiniz ve sevginizle #Thalapathy67 başlığını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz… https://t.co/mGbCMfL74R
— Yedi Ekran Stüdyosu (@7screenstudio) 1675423804000
Tanıtımı izleyin: