Yami Gautam, OTT filmi LOST’ta bir suç gazetecisini oynuyor. Yami, kariyerinde ilk kez bir gazeteciyi oynuyor. Bir gazeteciyle karşılaşması hakkında konuşan Yami, “Hayatımda bir gazeteciyi oynadığımı sanmıyorum, ama oynasaydım bile her zaman oynadığım mevcut rollerden nasıl farklı olabileceğine odaklanırdım. “
Yami, bir karakteri canlandırmanın birden fazla yolu olduğunu düşünüyor. Profesyonelleri bir aktör olarak tasvir etmekten özel olarak bahsederken, “Hayatta çok fazla gazeteci veya farklı mesleklerden birçok insan olabilir. Mesleklerde çok fazla çeşitlilik var. Hepimiz farklıyız. Oyunculuk, size izin veren bir zanaattır. Bu farklı mesleklerin güzelliğini deneyimleyin. Bu yüzden bu karakterin önceki karakterimden çok farklı olduğunu hissediyorum.”
Daha önce bir görme engelli, bir Hint Hava Kuvvetleri pilotu, bir öğretmen ve bir polisi canlandırmıştı. Rollerin çeşitliliği onu en çok heyecanlandıran şey. Yami, “Karakterim Vidhi (LOST’tan) geçmişte oynadığım tüm karakterlerden farklı. İlk filmim Vicky Donor’dan Kaabil, URI, Bala, Perşembe ve Dasvi’ye kadar tüm bu karakterler çok farklı. Bir aktör olarak, çok çeşitli karakterleri keşfetmek, bir sanatçı olarak gelişmek ve büyümek için en zorlu ve temel deneyimdir.”
Zorluklara göğüs germek ve çeşitli karakterleri canlandırmak konusunda Yami şöyle diyor: “Bilmediğiniz yerleri ve alanları keşfetmeli ve yol boyunca öğrenmelisiniz. Farklı yönetmenlerle çalışmalı ve karşılaştığınız her yeni karakterle riskinizi artırmalısınız. canlandırma şansı elde edin.”
LOST, Yami’nin kayıp bir kişinin davasını araştırmasını konu alıyor ve tema, doğru olan yerine doğru olanı yapmakla ilgili. Film yarın Zee5’te gösterime girecek.