Yazar Paulo Coelho, ‘Pathaan’ın yıldızı Shah Rukh Khan’ı selamlıyor; ona ‘kral, efsane, arkadaş ama her şeyden önce harika aktör’ diyor – Gönderiye b

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, son albümü ‘Pathaan’ın süper başarısından sonra şu anda yedinci cennette. Yazar Paulo Coelho, kısa bir süre önce süperstarı öven ünlüler arasına katıldı.
Yazar, Twitter hesabını tuttu ve ‘Pathaan’ yıldızına bağırdı. Şöyle yazdı: ‘Kral. Efsane . arkadaş. Ama her şeyden önce, BÜYÜK AKTÖR (Batı’da onu tanımayanlar için şiddetle tavsiye ederim: “Benim adım Khan ve ben bir terörist değilim”).”

Kral. Efsane . arkadaş. Ama her şeyden önce BÜYÜK AKTÖR (Batı’da onu tanımayanlar için şiddetle tavsiye ederim “… https://t.co/gK1whATEP6

— Paulo Coelho (@paulocoelho) 1675333846000
Tweet’i paylaşır paylaşmaz dört bir yandan beğeni ve yorum yağdı. Bir hayran “Vay canına… ve onu tanımayanlarla tanışmak için ne harika bir yol” yazarken, bir başkası “Paulo, teşekkürler dostum, her zaman kralımızın yanındasın, kucak dolusu sevgiler.”

2017’de Paulo, SRK’yı ‘My Name Is Khan’ filminin yedinci yıl dönümünde kutlamıştı. Ayrıca Facebook gönderisinin bir ekran görüntüsünü de paylaşmıştı: “Gördüğüm ilk (ve tek) filmi (bu yıl, 2008’de vizyona girmesine rağmen) My Name is Khan’dı. Ve sadece film mükemmel değildi, aynı zamanda Hollywood manipüle edilmediyse SRK bir Oscar’ı hak etti. Nazikçe diğer kitapları göndermeyi teklif etti – muhtemelen tahmin ettiğiniz gibi, onları İsviçre’de bulmak kolay değil.”

Çok teşekkürler. Bir sonraki seyahatim sizinle şahsen tanışmaya çalışmak. Size sevgi ve sağlık. https://t.co/J2hMsBybI6

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 1486892240000
Yazara cevaben SRK şunları yazdı: ‘Çok teşekkür ederim. Bir sonraki seyahatim sizinle şahsen tanışmaya çalışmak. Size sevgi ve sağlık.’

İş cephesinde, ‘Pathaan’ın süper başarısından sonra Shah Rukh, Atlee’nin Nayanthara, Vijay Sethupathi ve Sanya Malhotra’nın da rol aldığı ‘Jawan’ filminde rol alacak. Bunun dışında, Taapsee Pannu ile Rajkumar Hirani’nin ‘Dunki’ parçasında da yer alıyor.