Zayn Marie Khan: Imran bhai dünyadaki en sevdiğim insan; Bana rehberlik etmesi için şanslıyım – Özel | Hint Film Haberleri

Doğal

New member
Prestijli bir film ailesinden gelmesine rağmen Zayn Marie Khan, eğlence endüstrisinde yavaş ama emin adımlarla yoluna devam ediyor. ‘Mrs Serial Killer’ ve ‘Feels Like Ishq’da oyunculuk becerilerini sergiledikten sonra, genç diva ‘Monica, O My Darling’ ve ‘Made In Heaven 2’de izleyicilerini eğlendirmeye hazır. ETimes, tomurcuklanan aktrisle, sıradan bir oyuncu olduğu, Imran Khan’la olan ilişkisi ve Aamir Khan’ın yeğeni olmanın baskısı hakkında fasulyeleri döktüğü serbest bir röportaj için konuştu. Parça…

‘Monica, O My Darling’e nasıl katıldınız? Bize karakterinizden bahsedin…

Film için seçmelere çağrıldım. Test için girdim. Gerçekten heyecan verici bir sahneydi. Yapmam gereken sahne çok duygusaldı. Bence çok iyi yaptım. Sonra geçtiğim ikinci bir seçme turu izledi. Yaratıcılar beğendi, ben de girdim.

Karakterimin adı Sarıka Vartak. Kendini çok tehlikeli bir duruma sokan, çok tatlı bir aile odaklı kızdır. Etrafı tehlikeli insanlarla çevrilidir. Bu durumların onun hayatını nasıl etkilediğiyle ilgili.

Rajkummar Rao ve Huma Qureshi nasıldı?

Onlarla çalışmak gerçekten harikaydı. Rajkummar ve benim çalışma tarzlarımız gerçekten uyumluydu. O harika bir aktör. Setlere gelir ve replikler yapardı ve benim de yapmayı sevdiğim şey tam olarak bu. Bu yüzden, çalışma tarzlarımız uyuştuğu için en başından beri bu düzeyde bir rahatlığa sahiptik. Onu izlemek ve ne yaptığını görmek harikaydı. Huma’nın harika bir enerjisi var. Ne zaman bir odaya girse, onu yakar. Setteki gerçek eğlence unsuruydu.

Ayrıca en çok beklenen programlardan biri olan ‘Made in Heaven 2’de de görüneceksiniz. Seyirci ikinci sezondan ne bekleyebilir?

Eminim ‘Made In Heaven 2’ ilk sezondan bile daha büyük olacaktır. Bunun hakkında şu anda pek bir şey söyleyemem.

Hep oyuncu olmak mı istediniz yoksa başka hedefleriniz var mıydı?

Aslında oyuncu olmayı hiç istemiyordum. Yönetmen veya yapımcı olmak istiyordum. Sanırım bunda çok iyi olacağım. Ama bir gün, üniversitedeyken, yanlışlıkla üniversitede bir oyun için seçmelere katıldım ve beni sahneye çıkardılar. Sahneye çıktığımdan beri seyircinin tepkisinden aldığım zirveyi bir türlü bırakamadım. Hayatımdaki en güzel şeylerden biri.

Bir film ailesinden gelmenize rağmen, yavaş ama emin adımlarla sektörde kendi yerinizi yaratıyorsunuz. Size ‘yıldız çocuk’ denildiğinde nasıl tepki veriyorsunuz?

Bence oldukça komik çünkü kendimi bir yıldız çocuk olarak sınıflandırmayacağımı düşünüyorum. Gerçekten endüstride büyümedim. İnekler ve tavuklarla bir dağda büyüdüm. Bir yıldız çocuğun nasıl olduğu hakkında kesin bir fikrimiz olabileceğini hissediyorum ve bu ayraçlara gerçekten uyduğumu düşünmüyorum. Ama insanlar bana yıldız çocuğu demek isterse, bu onlara kalmış.

İnsanlar genellikle yıldız çocuk olmanın faydalarından bahseder. Sizce (olası) bir film ailesine mensup olmanın dezavantajı nedir?

Bence bunu biraz görebiliriz, özellikle de biri ünlü bir kişiyle akraba olduğunda veya bir film ailesinden geldiğinde meydana gelen çok fazla nefret, trolleme ve zorbalık olduğunda. Bu, nereden gelirseniz gelin, asla yolunda gitmeyen bir şey. Bence bu gerçekten zor ve umarım hiç kimse böyle bir şey yaşamak zorunda kalmaz.

151464460_9501188355291114_1056842119817125595_n

Ailenizde Imran Khan’a oldukça yakınsınız. Bize onunla paylaştığın bağdan bahset.

Imran bhai dünyadaki en sevdiğim insandır. Bebekken ilk adımımı onunla atmıştım. O her zaman benim ağabeyim olmuştur. Aynı evde birlikte büyüdük. Duyarlı, sevgi dolu ve güzel bir insandır. Nasıl olmam gerektiği ve diğer insanlara nasıl davranmam gerektiği konusunda hep ona baktım. Bana rehberlik ettiği için şanslı olduğumu düşünüyorum.

Kendi hızınızda çalışmanıza rağmen, bazen Aamir Khan’ın yeğeni olduğunuz için baskı hissediyor musunuz?

Evet ediyorum. Bu ailemin bana dayattığı bir şey değil. Ancak bu benim kendime uyguladığım bir baskı. Onları seviyorum, onlara saygı duyuyorum. İşlerini ne kadar sevdiklerini ve saygı duyduklarını gördüm. Onları asla hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Şimdi işimi gördükleri için çok minnettarlar. Sanırım baskım hafifledi çünkü artık benimle gurur duyduklarını biliyorum. Benim için çok değerli.

Sinemada film izlemekle ilgili en güzel anınız nedir?

Sinemada izlediğim en özel film ‘Jaane Tu… Ya Jaane Na’ydı çünkü benim için dünyanın en önemli ağabeyi olan Imran Khan’ın filmiydi. Bu büyük ekrandaydı ve çok sevildi. Bu muhtemelen bilinçaltımda belki benim bile bunu yapmak isteyeceğimi düşündüğüm zamandı.

BeFunky Kolaj (1)

Bildiğimiz kadarıyla Ira Khan kamera arkasında olmayı seviyor. Hiç onun tarafından yönetilmek ister miydin?

Evet, bir gün onun tarafından yönetilmeyi çok isterim. Umarım beni atar. Bence harika bir yönetmen olurdu. Ayrıca harika bir yapımcı olacağını düşünüyorum.

Aamir Khan dışında sektörde örnek aldığınız biri var mı?

Ben çok büyük bir Zoya Akhtar hayranıyım. ‘Luck By Chance’i izlediğimde sahneyi bir seyirci gibi hissettim. Gerçekten hayatımı değiştiren bir film. O zamandan beri çalışmalarını her zaman dört gözle bekliyorum. Konu film yapmaya gelince onun duyarlılığını gerçekten seviyorum.

Şu ana kadar eğlence sektöründeki yolculuğunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Uzun bir yol kat ettiğimi hissediyorum. Tek başıma bir şeyler yapmaya çalışıyordum ve şu an olduğum yerde olacağımı hiç düşünmemiştim. Bu kadar ileri gideceğimi düşünmemiştim, bu yüzden kişisel olarak kendimle gurur duyuyorum.