Aamir Khan kısa süre önce Zoya Akhtar’ın ofisinin önünde yeni bir avatarda görüldü. Her filmde kilosunu, fiziğini, saç stilini ve genel kişiliğini büyük ölçüde değiştirmesiyle tanınan aktör, şimdi uzun sakalını kaldırıp kısa siyah saç kesimi ve kısa siyah sakal olarak değiştirerek daha genç bir görünüm tercih etti.
Yakın tarihli bir örnek, 2022 yapımı Laal Singh Chaddha filmi için siyah beyaz bir sakal ve pembe ve beyaz bir türban takarak ve dindar bir Sih oynayarak daha yaşlı ve bilge görünen kişiyi seçmesidir.
Aamir, halka açık son görünümünde gri bir süveter, siyah pantolon ve siyah botlarla görüldü. Ayrıca inek görünümlü siyah gözlükler takıyordu ve omzuna biraz süslü bir sanatçı gibi görünen siyah bir çanta asmıştı.
Ayrıca boynunda ve ağzında derme çatma bir ağızlık bulunan sevimli siyah beyaz bir köpek de ona eşlik ediyordu. Aamir, fotoğrafçılara mutlu bir şekilde poz verirken neşeli ve arkadaş canlısı görünüyordu.
Geçen Ağustos ayında Laal Singh Chaddha’ya verilen karışık tepkilerden sonra, gönüllü olarak bir süre ilgi odağından çıkmayı seçti.
Ancak, Kajol’un filmi Salaam Venky’nin galasında ender bir şekilde göründükten sonra Aamir, şu anda aklında ne olduğu sorulduğunda şunu söylemişti: “Nahin main kuch nahin kar raha hoon. Bahut saalon se maine ek saath lagatar kaam kiya hai .Toh is waqt main thoda waqt family ke saath guzaarna chah raha hoon aur Paani Foundation ka kaam chal raha hai, aur bhi kaam hai.Acting mein ek saal ke baad aaunga.(Yıllardır aralıksız çalışıyorum ben” Ailemle biraz zaman geçiriyorum. Paani Vakfı için işim ve başka taahhütlerim var. Bir yıl içinde oyunculuğa geri döneceğim.”
Aamir, Kajol’un 9 Aralık 2022’de vizyona giren filmi Salaam Venky’de bir kamera hücresine sahipti.