Alanna Panday düğününde: Büyükannemin bana bıraktığı bileklikleri takacağım | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Alanna Panday ve Ivor McCray’in düğünü, düğün öncesi gelin partisi ile eğlenceli bir şekilde başladı ve bugün Mehendi partisine ev sahipliği yapıyor.

Los Angeles merkezli bir dijital içerik yaratıcısı ve model olan Alanna Panday, fitness uzmanı ve yazar Deanne Panday ve Chikki Panday’in kızıdır. Aynı zamanda Ananya Panday’ın kuzenidir. Beau Ivor ile üç yıl önce fotoğrafçı olduğu bir model olarak çalışırken tanıştı. Hızla tıkladılar ve şimdi dünyayı dolaşırken birlikte içerik oluşturuyorlar.

ETimes, büyük gününden önce, düğünü hakkında biraz daha bilgi almak için Alanna’ya ulaştı. parça:

Ailenizin evlilik kararına tepkisi ne oldu?
Annem ve babam aslında düğün planlarımızı nişanlanmadan 8 ay önce biliyorlardı, bu yüzden bu onlar için pek sürpriz olmadı. Ivor Hindistan’a geldi ve annemle babamdan bana evlenme teklif etmek için izin istedi ve hatta annem, oteli kurmak, kıyafetlerimiz vs. gibi tüm nişanı planlamasına yardım etti.

“Beyaz fısıltı” düğün temasının arkasındaki düşünce nedir?
Büyülü, peri masalı, büyülü bir orman teması seçtik çünkü ikimiz de doğayı seviyoruz. Dünyevi ve köklü her şeyi seviyoruz, bu nedenle düğün, doğanın direncini tasvir edecek bir ormanlık alan temasından ilham alacak. Dekor, uçan kuşlardan, sakinleştirici bir su elementinden, orman seslerinden ve toprak kokusunu çağrıştıracak şekilde uyarlanmış bir kokudan oluşuyor.

Minimalist/çevre dostu bir partiye mi gidiyorsunuz?
Topluma geri vermek istiyoruz, bu yüzden estetik açıdan hoş olmanın yanı sıra, bir STK’ya vb. bağlı tedarikçilerle çalışıyoruz. Ayrıca düğün paketlerimiz için sürdürülebilir olan herhangi bir ürünü seçtik. Bunu da dahil etmek için elimizden geleni yaptık, mesela törenlerimizde kullanacağımız çiçekleri de alıp potpuriye çevirerek misafirlerimize hediye edeceğiz.

3 (3)

Aşk hikayenizden ilham alarak düğün kıyafetlerinizi nasıl uyarladınız?
Kıyafetlerimiz her durum için temaya göre özel olarak yapılır, örneğin haldi bir İtalyan pazarına dayanır, mehendi tropikal bir vahadır, düğün büyülü bir ormandır. Mehendi için Ivor ve ben Rahul Mishra giyiyoruz. Haldi töreni için Payal Singhal giyeceğiz. Düğün töreni Manish Malhotra ve düğün resepsiyonu Falguni ve Shane Peacock.

Aile yadigarı dahil mi?
Evet, anneannemin etkinliklerden biri için bana bıraktığı bilekliklerinden birini takacağım.

Ritüellerin Ivor tarafını düğüne nasıl dahil edeceksiniz?
Bu düğünü Kızılderili ritüellerine göre yapıyoruz ama ritüellerin Ivor tarafını da kapsayacak şekilde yakında beyaz bir düğün planlıyoruz.

ebb9570b-a728-4733-9143-8ebd866ba974.

Aşk hikayenizi bu düğüne nasıl dahil ettiniz?

Ivor ve ben seyahat etmeyi seviyoruz, bu yüzden her etkinliği sevdiğimiz bir yer temalı düzenledik, bu yüzden haldi’miz bir İtalyan çiftçi pazarı etrafında mehendi tropikal bir yağmur ormanı teması ve düğün de bir orman teması çünkü ikimiz de sevgiyi çok seviyoruz doğa . Düğün ve etkinlikler sadece moda olarak değil, dekor ve hediyelerle de hassasiyetlerimizi temsil ediyor.

Evlendikten sonra planlarınız neler?
Hindistan’a geldiğimizden beri ikinci bir nefes alamadık, düğün hazırlıklarımız bizi ayakta tuttu, bu yüzden düğünden sonra kesinlikle dinlendirici, canlandırıcı bir balayı için sabırsızlanıyoruz.