Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, ilk kızları Raha’yı geçen yıl Kasım ayında dünyaya getirdi. Pazar öğleden sonra, yeni anne gündelik kıyafetleriyle bir dublaj stüdyosunu ziyaret ederken görüldü ve kesinlikle formda görünüyordu. Görünüşü, Raha’nın doğumundan sonraki üç ay içinde hamilelik sonrası kilo vermesi konusunda netizenleri şaşırttı.
Videoda, Alia’nın arabasından inerken, saçları kısmen at kuyruğu yapılmış ve geri kalan bukleleri gevşek bir şekilde görülüyor. Binaya girmeden önce paparazzilere genişçe gülümsedi.
Netizenler onu övmekten ve Alia’nın doğum yaptıktan sonra nasıl bu kadar çabuk formda ve ince hale geldiğini merak etmekten kendini alamadı. Bir kullanıcı “Anne olduktan sonra Phir se bachchi ban gayi” yazarken, bir başkası “Kimse onun birkaç ay önce anne olduğunu söyleyemez.”
Alia, Ocak ayının başlarında hamilelikten sonra kilo vermekten ve kadınların hamilelikten önce bile karşılaştıkları baskıdan bahsetmişti. Ayrıca yeni annelerin vücutlarını korumaya odaklanmaları ve sadece sağlıklı olmak için egzersiz yapmaları ve zayıflamamaları veya bellerini daha küçük göstermemeleri gerektiğini söylemişti.
“Bu sadece forma girmekle ilgili değil, bağışıklığınızı güçlendirmekle ilgili ve sonra her şey doğal olarak gelecek. Şimdi, egzersiz yaptığımda, bunu incelmek veya belimin daha küçük görünmesini sağlamak için yapmıyorum. sağlıklı ol Buradaki fikir zinde olmak ve sağlıksız bir diyet uygulayarak kendini aç bırakmamak. Arada bir kendimi şişkin veya tombul hissetmeme rağmen kendime asla sert davranmamaya karar verdim. Kutlayacağım. Kazandım Kendime işkence etmiyorum,” dedi Alia ETimes’a.