Anupam Kher, Sidharth Malhotra-Kiara Advani’nin resepsiyonundan Alia Bhatt ile içten bir not içeren bir fotoğraf bırakıyor! – Oku | hint filmi haber

Doğal

New member

Sidharth Malhotra ve Kiara Advani, çiftin Mumbai’de sektördeki arkadaşları ve aileleri için bir resepsiyona ev sahipliği yapmasıyla 7 Şubat’ta evlendi. Partiye katılan çok sayıda ünlü isim çifte geçmiş olsun dileklerini iletti! Anupam Kher, gelen ilk konuklardan biriydi. Usta oyuncu siyah kurta giydi!
Anupam, kendisi hakkında içten bir yorumla resepsiyona katılan Alia Bhatt ile bir fotoğraf bıraktı. İlginç bir şekilde, Kher ilk oyunculuğunu Alia’nın babası Mahesh Bhatt’ın yönettiği ‘Saaransh’ ile yapmıştı. Böylece onun büyümesini izledi. Kher şöyle yazdı: “Sevgili @aliaabhatt! @sidmalhotra & @kiaraaliaadvani’nin düğün resepsiyonunda bu kadar uzun bir aradan sonra seninle tanışmak çok güzeldi. Okulda olduğun günler hakkında seninle sohbet etmek güzeldi ve seni ne kadar özlediğimi her zaman seninle dalga geçerdim. aktris. Performanslarınıza bayılıyorum. Özellikle #GangubaiKathiawadi. Muhteşemdiniz. Böyle devam edin! Sevgiler ve dualar her zaman!
😍
🌺
❤
#AliaBhatt #Warmth #LongAssociation #Actors”

Kher, yeni evlilerle bir fotoğraf da bıraktı ve hepsine iyi şanslar diledi. “En sevdiğim ve en güzel iki insanı bir araya getirdikleri için tebrikler. Tanrı @kiaraaliaadvani ve @sidmalhotra’ya dünyadaki tüm mutlulukları versin! #Kiara’yı @actorprepares günlerinden beri izliyorum. Ne güzel olağanüstü büyüme. Ahşapa dokunun. Sevgi ve bereket!
❤
😍
#Huwelijk #Receptie #KiaraAdvani #SidharthMalhotra”

İş yerinde Anupam, Neena Gupta ile birlikte ‘Shiv Shastri Balboa’ şeklinde bir yayın yaptı ve eleştirel beğeni topladı!