AR Rahman, Oğlu AR Ameen Sette Büyük Bir Kazadan Kurtulduktan Sonra Daha İyi Güvenlik Standartları Talep Eden Bir Bildiri Yayınladı | hint filmi habe

Doğal

New member

Müzik üstadı AR Rahman’ın oğlu AR Ameen geçenlerde setlerde bir şarkı için çekim yaparken şok edici bir kazadan kurtuldu. Müzik bestecisi şimdi Hint setlerinde ve mekanlarında daha iyi güvenlik standartları çağrısında bulunan bir bildiri yayınladı.
“Birkaç gün önce oğlum AR Ameen ve tasarım ekibi potansiyel olarak ölümcül bir felaketten kurtuldu. Mucizevi bir şekilde, Elhamdülillah (Tanrı’nın lütfuyla), Bombay, Film City’deki kazadan sonra yaralanan olmadı. Sektörümüzü büyütürken ” Hint setlerinde ve mekanlarında dünya standartlarında güvenlik standartlarına doğru bir adım atmalıyız. Hepimiz oldukça şok olduk ve olayla ilgili sigorta şirketi ve yapım şirketi Goodfellas Studios tarafından yürütülen soruşturmanın sonuçlarını bekliyoruz.”

Daha önce, uzun bir Instagram başlığında, şarkı çekilirken setin bir vinçten sarkıtılan avizelerinin yere düştüğünü ve neredeyse onları ezdiğini açıkladı. Ameen yaralanmazken travma geçirdiğini söyledi.
“Bugün hayatta ve güvende olduğum için Yüce Allah’a, ebeveynlerime, aileme, iyi dileklerde bulunanlara ve ruhani öğretmenime şükrediyorum. Sadece üç gece önce bir şarkı için çekim yapıyordum ve @myqyuki ekibinin ilgilenmesi için güvendim. teknik ve güvenlik, ben kamerada performansa odaklanırken. Bir vinçten sarkan tüm kirişler ve avizeler tam tam ortasındayken yere düştü. Orada burada sadece birkaç santim olsaydı, birkaç saniye önce AR Ameen, “veya daha sonra tüm platform başımıza düşecekti. Ekibim ve ben şok olduk ve travmayı atlatamadık” dedi.

Bozulan sahneye ait bazı fotoğraflar da paylaştı.

AR Rahman, oğlunun paylaşımına yanıt olarak, “Mucizevi kaçış” dedi.

Şarkıcı Harshdeep Kaur, “Tanrıya şükür iyisin,” dedi.

Rameen’in kız kardeşi Khatija Rahman, “Kalp burkan Ameen. Bunun nasıl bir his olduğunu hayal bile edemiyorum. Dualarımız ve sevgimiz her zaman seninle canım. Kendine iyi bak.”

Ameen, 2015 Tamil filmi O Kadhal Kanmani ile oynatma şarkıcısı olarak ilk çıkışını yaptı. O zamandan beri, en sonuncusu “Sooravalli Ponnu” olmak üzere farklı dillerde şarkılar söyledi.