Baytu Mla Choudhary Cm’yi hedef alıyor, onu ‘üçüncü şahıs’ olmakla suçluyor | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
JAISALMER: Günler sonra Kongre lider Rahul Gandhi’nin Bharat Jodo Yatra’sı (BJY) Rajasthan’dan geçerek Haryana’ya ulaştı, Rajasthan Kongresi içinde hizipçiliğin sesleri duyulmaya başlandı.
Baytu MLA Sachin Pilot kampına ait olduğuna inanılan Harish Choudhary, CM Ashok Gehlot’a gizlice saldırdı. Pencap Kongresi’nden de sorumlu olan Choudhary, “BJP ve Kongre dışındaki üçüncü tarafın” Gehlot tarafından desteklendiğini söyledi. İsim vermeden, Hanuman Beniwal’ın RLP’sini “üçüncü taraf” olarak belirledi.
Perşembe günü Barmer bölgesindeki Chauhatan’da düzenlenen bir sosyal programda konuşan Choudhary, “Büyük bir sorumluluk ve dürüstlükle söylüyorum ki Kongre ve BJP’den sonra üçüncü taraf Gehlot’un sponsor olduğu partidir.”
Eski sarpanç Harji Ram Senwar’ın ölüm yıldönümüne katılmak için Kaprau köyündeydi. Choudhary, Beniwal’ın siyasi rakibi olarak görülüyor.
Beniwal, Barmer’a geldiğinde sözlü olarak Chaudhari’ye saldırır ve bunun tersi de geçerlidir. Beniwal ayrıca Baytu’da kendisine yapılan saldırının sorumlusu olarak Chaudhary’yi görüyor. Choudhary’, saldırı için ayrılan 15 kişiden biri.
“Ayrıntıları öğrenmek isteyenler Viratra Mata Tapınağı’na veya Khema Baba Tapınağı’na gidip onu alabilirler… Bharat Jodo Yatra sırasında birisinin üçüncü tarafa yardım ettiğini ve bu bir Kongre Üyesi ise Kongre’ye yardım etmesi gerektiğini söylemiştim. , bize yardım et, ”dedi Chaudhari.
MLA, “Yürürsek BJP itiraz eder. BJP, Bharat Jodo Yatra’yı durdurmaya çalışmak için Covid tehdidi bahanesini kullanıyor.