Kota: Bihar’dan 20 yaşında bir öğrenci, Ulusal Uygunluk cum Giriş Testini (NEET) geçmek için kendi kendine çalışmaya devam ediyor Kotabildirildiğine göre Çarşamba öğleden sonra şehrin Jawahar Nagar karakolunun altındaki Talwandi bölgesindeki PG odasında üzerine yanıcı sıvı dökerek kendini yakmaya çalıştı.
Genç oyuncunun, babasının ondan defalarca çalışmalarına ve hedefine odaklanmasını istemesinin ardından harekete geçtiği söyleniyor.
Vücudunun üst kısmında en az yüzde 60 yanık yaşadı. kimliği tespit edilen öğrenci Maya KumarBihar’daki West Champaran’da ikamet eden Sanjay Kumar’ın oğlu Çarşamba akşamı MBS hastanesine kaldırıldı.
Birinci basamak hekimleri onu Perşembe sabahı yüksek tıp merkezine sevk etti.
İddiaya göre ailesinin, daha fazla tedavi için onu memleketi Bihar’a götürdüğü iddia edildi.
MBS Hastanesi Yanık Ünitesi Birimi Başkanı Dr. Neeraj Devanda. Polis, Mayank’ın son iki aydır Kota’da NEET için hazırlandığını ve Talwandi’deki PG odasında yaşadığını söyledi.
Polis, PG bakıcısının genci aceleyle MBS hastanesine kaldırdığını ve Çarşamba sabahı erken saatlerde oğlunu karşılamaya gelen ve oğluyla birkaç saat geçirdikten sonra babasına memleketine giden bir trene binmek üzere ayrılan Kota tren istasyonuna gittiğini söylediğini söyledi. Polis Merkezi. “Çarşamba gecesi memleketime giden bir trene yetişmek için Kota tren istasyonundaydım, kapıcı beni arayıp kazayı bildirdi” dedi. Sanjay Mayank’ın babası Kumar.
Mayank’ın babası Sanjay, 12. sınıftan mezun olan oğlunun kendi isteğiyle Kota’ya geldiğini, ancak şehrin koçluk enstitülerinden hiçbirine kaydolmadığını ve bir PG odasında kalırken kendi kendine eğitim yaptığını söyledi. oğlunun ders çalışmakta iyi olduğunu da sözlerine ekledi.
Baba, bir ebeveyn olarak günün erken saatlerinde oğluyla konuşurken, oğluna derslerine ve hedefine odaklanmasını söylediğini söyledi.
Birlikte öğle yemeği yediklerinde her şeyin normal göründüğünü söyledi.