Dağıtım şirketi, Kangana Ranaut’un başrol oyuncusu ‘Thalaivi’nin yapımcılarından 6 crore geri ödeme talep ediyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Kangana Ranaut’un yazdığı “Thalaivi”, Eylül 2021’de gösterime girdi. Film, J. Jayalalithaa’ya dayanan bir biyografiye dayanıyordu. Kangana, filmdeki performansıyla birçok övgü almasına rağmen, kendisine geri ödeme yapılmadı. Bu nedenle, filmin küresel distribütörü Zee, haberlere göre, filmin yapımcılarından 6 crore Rs geri ödeme talep etti.
Dağıtım şirketi, henüz geri alınamayan filmin dağıtım hakları için 6 crore avans ödemişti. Zee, ödeme için yapım şirketine mektuplar ve e-postalar gönderdi, ancak bir yanıt alamadı.

O yüzden filmin üzerinden bir buçuk yıldan fazla zaman geçtiği için artık mahkemeye gidebilecekleri spekülasyonları yapılıyor. Raporlara göre, ‘Dhaakad’ filminin dağıtımcıları ve yapımcıları da kayıpları telafi etmeye devam ediyor. Oyuncunun bir sonraki filmi, aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği “Acil Durum”. Film, 1977 Hindistan Acil Durumuna dayanıyor ve Kangana, filmde dönemin Başbakanı Indira Gandhi’yi oynuyor. Merhum Satish Kaushik’in son filmi olacak.