Darsheel Safary ilk aşkından bahsediyor; diyor ki: ‘Mükemmel bir randevu fikri hakkında çok şey değişmeli’ – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Hala ‘Taare Zameen Par’daki çocuk olarak hatırlanan Darsheel Safary, şimdi ergenlik aşkı ve gençlik ilişkileri hakkında bir kısa film olan ‘Capital A small a’da rol alıyor. Oyuncu, filmde Revathi Pillai ile ekran alanını paylaşıyor. ETimes ile yaptığımız özel bir sohbette Darsheel’e ilk aşkını sorduk.

Darsheel, “İlk aşkımın hatırası, hayatımda asla unutamayacağım bir şey. 2005’te 3. standarttaydım. ezici ama buna yakındı ilk kez bir bayan partnerle oturuyordum ve nasıl konuşacağımı bilmiyordum o iki atkuyruğu fıskiye gibi vardı ve öylece döndü ve o atkuyruğu da hareket ediyordu. Onu çok gözlemlediğimi hatırlıyorum.Arkadaş olduk.Bir ara onu etrafımda görmeye başladım.Neler oluyor diye merak ettim.Ama onunla hala görüşüyorum.”

Oyuncu, mükemmel bir randevu fikrini daha da ortaya koydu. Dedi ki: “Mükemmel bir randevu fikriyle ilgili birçok şeyin değiştirilmesi gerekiyor. Beklentileri karşılarsanız, bu şekilde yürümez çünkü o zaman çekip yönetmeniz gerekir. Herkesin kendine göre bir fikri olduğuna inanıyorum. kendi enerjiniz ve birbirinizin enerjisinin farkında olduğunuz sürece ve frekansları hizaladığınız anda birbirinizin frekanslarını hizalamayı unutmayın, trafikte sıkışıp kalmanız veya bir masa bulamamanız gibi rahatsızlıklar olsa bile … kötü hisset çünkü en azından frekansların uyuşursa kendini iyi hissedeceksin. Bu yüzden benim için zihinsel veya insani düzeyde bağlantı kurmak daha önemli. O zaman elbette belki biraz iyi yemek veya bir film iyi olabilir.”