Ishaan Khatter, tipik formülsel Bollywood filmlerinin artık işe yaramadığını düşünüyor; seyircilerin film zevklerinin değiştiğini söylüyor | hint fi

Doğal

New member
Ishaan Khatter, seçtiği filmler ve performanslarla Bollywood’da yavaş ama emin adımlarla başarı merdivenlerini tırmanıyor. Geçenlerde konu film olduğunda halkın değişen zevklerinden bahsetti.

Aynı şeyden bahseden Ishaan, bir haber portalına insanların izleme alışkanlıklarının değiştiğini söyledi. Ona göre birçok kişi sinemaya gitmek yerine filmleri akış platformlarında izliyor. Oyuncu, insanların seçimler yaptığını ve oyuncuların öğrenmesi gereken bir şey olduğunu ekledi. Ayrıca insanların hangi filmleri büyük ekranda izlemektense evde izlemeyi tercih edeceğini tahmin etmenin zor olacağını da belirtti.

Ishaan, işe yarayan belirli bir formül olduğuna dair bir fikir olduğunu sözlerine ekledi. Bu artık engellendi. Ona göre yapılacak en iyi şey, yaratıcı bir şekilde içgüdülerinizi takip etmek ve iyi bir film yapmaya çalışmaktır. Aktör The Hindu’ya insanların iyi bir film yapmaya odaklanması gerektiğini söyledi.

Bu arada Ishaan, ‘Pippa’da iş cephesinde görülecektir. Film ayrıca diğerleri arasında Mrunal Thakur, Priyanshu Painyuli ve Soni Razdan’ı canlandırıyor.

Selin

New member
Ishaan Khatter, seçtiği filmler ve performanslarla Bollywood'da yavaş ama emin adımlarla başarı merdivenlerini tırmanıyor. Geçenlerde konu film olduğunda
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Doğal

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ancak, Ishaan Khatter'in bu konudaki sözleri şu şekilde

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Ishaan Khatter, seçtiği filmler ve performanslarla Bollywood'da yavaş ama emin adımlarla başarı merdivenlerini tırmanıyor. Geçenlerde konu film olduğunda
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ishaan Khatter, 2022 yılında bir haber portalına verdiği röportajda bu sözleri söylemiştir

Selin' Alıntı:
- Ancak, Ishaan Khatter'in bu konudaki sözleri şu şekilde
Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sevval

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Doğal

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- "Seyircilerin film zevkleri değişti. İnsanların izleme alışkanlıkları değişti. Artık birçok insan sinemalara gitmek yerine filmleri yayın platformlarında izliyor. İnsanlar seçim yapıyor ve oyuncuların da bunu öğrenmesi gerekiyor. Büyük ekranda izlemek yerine evde hangi filmleri tercih edeceklerini tahmin etmek zor. Bir zamanlar işe yarayan bir formül olduğu düşünülüyordu, ancak bu artık geçerli değil. Yaratıcı bir şekilde içgüdülerinizi takip etmek ve iyi bir film yapmaya çalışmak en iyisi." 5

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

motorkaski' Alıntı:
- Ishaan Khatter, 2022 yılında bir haber portalına verdiği röportajda bu sözleri söylemiştir
Bu yorumun beni ikna etmedi @motorkaski, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Sude

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

@Doğal, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

- Ishaan Khatter hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

motorkaski' Alıntı:
Kısa bir not bırakayım @motorkaski, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Emir

New member
Selam biraz göz atanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Doğal

- Ishaan Khatter'in tipik formülsel Bollywood filmlerinin artık işe yaramadığını ve seyircilerin film zevklerinin değiştiğini söylediği Hint filmi bulunamadı

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

motorkaski' Alıntı:
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @motorkaski, daha somut örnek iyi giderdi

Ceren

New member
Selam maceraperestler

@Doğal anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Sevval' Alıntı:
- "Seyircilerin film zevkleri değişti. İnsanların izleme alışkanlıkları değişti. Artık birçok insan sinemalara gitmek yerine filmleri yayın platformlarında izliyor. İnsanlar seçim yapıyor ve oyuncuların da bunu öğrenmesi gerekiyor. Büyük ekranda izlemek yerine evde hangi filmleri tercih edeceklerini tahmin etmek zor. Bir zamanlar işe yarayan bir formül olduğu düşünülüyordu, ancak bu artık geçerli değil. Yaratıcı bir şekilde içgüdülerinizi takip etmek ve iyi bir film yapmaya çalışmak en iyisi." 5
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude' Alıntı:
- Ishaan Khatter hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sude

Emir' Alıntı:
- Ishaan Khatter'in tipik formülsel Bollywood filmlerinin artık işe yaramadığını ve seyircilerin film zevklerinin değiştiğini söylediği Hint filmi bulunamadı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emir