Aktör-girişimci Preity Zinta, eşi Gene Goodenough ile birlikte katıldığı Oscar gecesinden paha biçilmez bir videoyu bugün erken saatlerde IG hesabında paylaştı. Muhteşem siyah bir elbise giymiş olan Preity, görünümünü tamamlamak için cesur, kırmızı dudaklar ve bazı şık takılar takarken büyüleyici görünüyordu.
Preity, büyük geceden bazı anları paylaşarak şunları yazdı: “Dün gece kutlanacak çok şey vardı. Kocamın doğum günü, Oscar kazanan iki Hint yapımı

Oyuncu ayrıca kocasıyla bir özçekim paylaştı ve bunu Hintçe yazdı.
Daha önce, Asker aktör ayrıca bir kadın albümünün tamamını Jacqueline Fernandez, eğitim aktivisti Malala Yousafzai ve diğer birçok kişiyle paylaştı. Gururla şöyle yazdı: “Eski arkadaşlarla tanışmaktan yeni arkadaşlar edinmeye kadar, dün gece çok özeldi. Hiçbir şey bağımsız, güçlü ve yetenekli bir kadından daha seksi ve güzel olamaz. Bu, bu fotoğraflarda yer alan ve geçmişte yaşamış olan tüm bu güzel bayanlar için.” çoğuyla sohbet ettim, şakalaştım ve çıldırdım ve her zerresini sevdim çünkü gerçek kadınlar birbirleriyle rekabet etmez – birbirlerini destekler, güçlendirir ve birlikte eğlenirler

Preity, etkinlikten birkaç gün önce birçok Oscar adayıyla da bir araya geldi. RR aktör Jr NTR ve yapımcı Guneet Monga. Onlarla fotoğraf paylaşın, Kal Ho Naa Ho aktör, “Dün gece tanıştığım tüm Oscar adaylarına büyük bir tebrikler. Hepiniz için parmaklarımı geçiyorum

Preity Zinta uzun süredir beyaz perdede yok ama sosyal medyadaki varlığıyla hayranlarını güncel tutuyor. 2016 yılında Gene ile evlenen aktör ve girişimci, 2021 yılında ikizler Gia ve Jai’yi taşıyıcı annelikle dünyaya getirdi.