Ünlü film yapımcısı K Vishwanath dün Haydarabad’da 92 yaşında vefat etti. Çok kez Ulusal Ödüllü yönetmen, Telugu’da ilgi uyandıran, sosyal açıdan anlamlı filmler çekmesiyle tanınıyordu, ancak eleştirmenlerce beğenilen kariyerinin bir parçası olarak, Bollywood’un en iyileriyle işbirliği yaptığı bazı Hint klasiklerini de içeriyordu. .
Oyuncularından biri, Sangeet’te (1992) K Vishwanath ile çalışan Jackie Shroff’du. Çok yönlü film yapımcısının anılarını hatırlatan Jackie Shroff, ETimes’a konuştu ve “O güzel bir insandı, duyarlı bir yönetmendi. Sangeet’te K Vishwanath efendim tarafından yönetilecek kadar şanslıydım.”
Shroff, sonraki 30 yıl boyunca K Vishwanath ile çalışmamıştı, ancak kıdemli film yapımcısıyla iletişimini sürdürdü. K Vishwanath ile son görüşmesini hatırlatan Shroff, “Onunla birkaç ay önce konuştum ve sağlığını sordum ve genel bir görüşme yaptık” dedi.
Sangeet işbirliğinin öne çıkan özelliklerinden biri, Madhuri Dixit’in ikili rolüydü. Jackie Shroff’un rol arkadaşı olan Madhuri’nin performansı övgüler aldı ve film meraklıları K Vishwanath’ın filmini hem Jackie hem de Madhuri’nin kariyerlerinin en iyilerinden biri olarak görüyor.