Janhvi Kapoor, görünüşü, oyunculuğu veya ayrıcalıklı geçmişi nedeniyle sık sık ağır eleştirildi. Oyuncu, sürekli gündemde olmanın getirdiği artıların ve eksilerin tamamen farkında. Ancak Janhvi, çalışmasının kendi adına konuşacağına inandığı için olumsuzluklardan etkilenmez.
“İnsanların bana işaret etmek için beklediklerini biliyorum. Bir gün spor salonunun önünde çok gülersem veya babalar anlarsa, ‘dekho kitni hevesli, kitni çaresiz hain’ derler. Kötü bir gün geçiriyorum ve Janhvi, India Today Conclave 2023’te “Yüzümde kocaman bir sivilce var ve aşağı bakıyorum ve sadece yürüyorum, çekimime başlıyorum ya da üstesinden geliyorum, sonra ‘kitni ghamandi hain’ gibi oluyor” dedi.
“Bugün gazetede, yarın çöp kutusunda öğrenmelisiniz – gerçekten önemli değil. Fikirler kalıcı değildir, geriye işiniz, kendiniz hakkında ne düşündüğünüz kalır. Bütün bunlar somut değil.” katma.
Janhvi, gördüğü ilginin ebeveynleri Boney Kapoor ve Sridevi’den ve biraz da işinden kaynaklandığını biliyor. Fikirlerin kendisi için önemli olmadığını, ancak kendisi ve işi hakkında ne düşündüğünün önemli olduğunu söyledi.
“Bugün gazetede, yarın çöp kutusunda öğrenmelisiniz – gerçekten önemli değil. Fikirler kalıcı değildir, geriye işiniz, kendiniz hakkında ne düşündüğünüz kalır. Bütün bunlar soyuttur. Ben dikkat çekiyorum herkes çok beğeniyor ama sen bunu kafana sokamıyorsun alaka kalıcı değil bugün ne ilgi gördüysem başlarda ailem sayesinde oldu şimdi bile bir çoğu ondan geliyor içinde doğduğum aile. ve belki şimdi bunun yaptığım iş yüzünden olduğunu düşünmek istiyorum. işin özü bu – spor salonunda giydiğim şortlara inmiyor. bunlar “Tanınmak istediğim şeyler,” dedi.
İş cephesinde Janhvi, Kortala Siva’nın NTR30’unda Jr NTR ile güneydeki ilk çıkışını yapacak. Ayrıca Bay ve Bayan Mahi’de Rajkummar Rao ile birlikte görünecek.