Karisma Kapoor, Gösteride Alkollü ve Zincirleme Sigara İçen Birini Oynamak Üzerine Brown: Konfor Alanımda Değildim – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Karisma Kapoor’un yeni şovunun adı Brown ve bu karanlık ve cesur araştırmacı gerilim filmi vizyona girmeden önce Berlin Film Festivali’nde izleyici buldu. Gösteri, Berlinale Series Market Select’in bir parçasıydı ve yakın zamanda Alman Film Festivali delegeleri için gösterildi. ETimes, aynı zamanda bir polis olan Anglo-Hint karakteri hakkında konuşmak için Karisma’yı yakaladı. Rolünde bundan daha fazla gri ton var. O bir alkolik ve hayattan çok kötü bir şekilde dövüldü. İlginç bir şekilde, hikaye Kalküta’da geçtiği için Karisma rolü için Bengalce öğrenmek zorunda kaldı. Sadece bu da değil, karakteri zincirleme sigara içtiği için, aktris aynı zamanda esrar sarmayı da öğrenmek zorunda kaldı. Brown’ın deneyimini yaratıcı bir şekilde tatmin edici olarak hatırlıyor. İşte Karisma’dan daha fazlası…
Brown neden seni kaydolmaya zorladı?

Brown’ın senaryosunu duyduğumda hayrete düştüm. Rita Brown’ın karakteri çok farklı, çok ham ve insan. Hikaye, normalde dans edilmeyen veya öne çıkarılmayan belirli konulara değiniyor. İlk tepkimin “Bunu yapmalı mıyım?” olduğunu hatırlıyorum. Abhinay Deo (Yönetmen) ve Zee Studios’taki tüm yapımcı ekibinin anlatımından ve ısrarından sonra, Rita Brown olma mücadelesini üstlenmeye karar verdim. Harika bir deneyimdi.
Karakteriniz Rita bir alkolik, aynı zamanda esrar içiyor. Onu tanıdıktan sonra, kültür şoku gibi miydi?

Buna kültür şoku demezdim ama bunlar kesinlikle normalde yaptığım şeyler değil. Bu anlamda konfor alanımda değildim. Ama oyuncu olmanın zorluğu bu, değil mi? Ve her zaman kendini zorlamak istiyorsun. Her zaman kendimi daha yüksek bir yaratıcı seviyeye çıkarmak istiyorum. Rita Brown olmak son derece ilginç bir deneyimdi ve bence yaratıcı açıdan da tatmin ediciydi.

Çok mu iş vardı?

Tabii ki, herhangi bir gösteri çok fazla sıkı çalışma gerektirir. Buradaki sıkı çalışma, ister karakter, ister mekanlar, ister senaryo seviyesi olsun, şovu yapmanın her seviyesinde çok incelikli bir sıkı çalışmaydı.

Brown, Berlinale Series Market Select için seçildiğinde ne kadar heyecanlıydınız?

Kredi, Brown’ın Berlin’deki Series Market Select’teki tek Hint şovu olmasıdır. Aynı zamanda çok alçakgönüllü ve heyecanlı hissettiriyor. Gerçek galibiyet, gösteriye verdiğimiz tüm sıkı çalışmanın fark edilmesidir. Ve sadece burada, Hindistan’da değil, uluslararası bir platformda. Gösterimizin küresel bir sahnede Hint içeriğine yepyeni bir bakış açısı getirdiğini bilmek de cesaret verici. Gösterinin öne çıkardığı tema ve konu türleri farklıdır. Ve hikaye size tüm bu şeylerle uğraşmanın sorun olmadığını söylüyor.

Brown’ı bu kadar farklı yapan nedir?

Bu sıradan bir suç draması değil. Aynı zamanda bir insanlık dramıdır. İnsan duyguları hakkında bir gösteri. Gün ışığına çıkarmadığımız veya çok sık gündeme getirmediğimiz belirli konuları ele alıyor. Bence ilham verici bir hikaye. Rita Brown’a dünyanın her yerindeki kadınlar için bir ilham kaynağı diyebilirim. Dayak yiyebilirsin, bazı şeyler yaşayabilirsin ama her zaman bir çıkış yolu vardır.

Bir Anglo-Hint karakteri teklif edildiğinde nasıl tepki verdiniz? Elbette bu sizin için tamamen yeni bir deneyim olmalı?

Evet, bu çok ilginçti. Karakterin bu tarafını düzeltmek için çok çalıştık. Bir sürü resim gördüm, bunun hakkında okumak zorunda kaldım. Helen Teyze ve Soni Teyze (Razdan) ile birçok atölye çalışması yaptık. Bir İngiliz-Hint karakterini oynamak çok eğlenceliydi.

Gösteri yalnızca Hintli izleyicilere değil, aynı zamanda uluslararası izleyicilere de hitap edecek şekilde mi tasarlandı?

bilmiyorum Aslında bunu hiç düşünmedim. Ben hiç böyle bakmadım. Bunun kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Bence Abhinay, uluslararası bir izleyici kitlesine ulaşmak için gösterisinin tonunu değiştirmiş olabilir. Fikir her zaman farklı, biraz sıra dışı bir şey yapmaktı. Uluslararası bir izleyici kitlesine ulaşmak için bir şeyler yapmayı amaçladığımızı düşünmüyorum. Olağanüstü bir şey olması gerekiyordu.

Rita karakteriniz körelmiş gibi görünüyor. Sonra köşeye sıkışır ve ilerlemek zorunda kalır. Bununla nasıl bir ilişki kurdun ve gerçek hayatında köşeye sıkıştırıldığın ve karşılık vermek zorunda kaldığın benzer bir durumu hatırladın mı?

Benim için en ilginç kısım buydu. Bunları ortalama Hintli kadın kahramanınızda gerçekten görmüyorsunuz. Bazen karakterlerimiz insanüstü hale getirilir. Aksine, Rita ile çok dövülmüş, çok düşmüş ve çıkmış birini görüyoruz. Sanki bir hayat yolculuğundan geçtiğinde, insanları görüyorsun, kendi hayatında ve diğer insanların hayatlarında olan şeyleri görüyorsun. Ve bunlar deneyimlediğiniz gerçek insani duygulardır. Sanırım Rita Brown’ın bu kadar gerçek ve ham olması beni etkiledi. Düşünce süreci ve vücut dili, tipik bir kadın kahramanın veya tipik bir Hintli karakterinki değildir. Tipik bir kadın olarak tasvir edilmiyor. O tamamen farklı.