Kiara Advani, Sidharth Malhotra, Kriti Sanon ve daha fazlası: Ünlüler Shahid Kapoor için doğum günü dilekleri yağdırıyor – İçeriye bakın | hint filmi

Doğal

New member
Shahid Kapoor bugün doğum gününü kutluyor ve ‘Farzi’deki son performansıyla büyük beğeni toplayan aktör, hayranlarından ve sektör arkadaşlarından iyi dilekler yağdırıyor. Oyuncu, karısı ve çocuklarıyla zaman geçirmeyi seviyor ve kesinlikle gününü böyle geçiriyor. Bu arada, birçok ünlü oyuncu için doğum günü dileklerini yağdırdı.
Onunla ‘Kabir Singh’de çalıştıktan sonra Shahid’in çok yakın arkadaşı olan Kiara Advani, ona ‘selfie kralı’ dedi ve sevgi dolu dileklerini gönderdi.

Kiara Shahid

İlginç bir şekilde, Kiara’nın kocası Sidharth Malhotra, Shahid’i kendisinden önce diledi. Yine de Kiara aracılığıyla onunla arkadaştır.

Sidharth Shahid

Dinesh Vijan’ın bir robot aşk hikayesi olduğu söylenen sonraki filminde Shahid ile birlikte çalışan Kriti, oyuncuya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eleştiri

Anil Kapoor, Instagram hikayelerini aldı ve “KUTLU DOĞUM GÜNÜ @SHAHIDKAPOOR !! #FARZI’NİN BAŞARILARINI TEBRİK EDERİM !!! DAHA ÇOK BÖYLE BAŞARILAR VE MUTLULUKLAR DİLERİM!”

Anushka Sharma, bir mesajla birlikte Shahid’in güzel bir fotoğrafını bıraktı. O yazdı: İyi ki doğdun Shahid! Sana her zaman sevgi ve ışık diliyorum.” Onunla “Badmaash Company”de çalışmıştı.

Samantha Ruth Prabhu ‘Farzi’den Shahid’in bir fotoğrafını düşürdü ve şöyle yazdı: “Hala bu performansın etkisindeyim. #Güneşli. Doğum günün kutlu olsun.”

Samantha

Shilpa Shetty, bir ödül töreninden sevimli bir fotoğraf ve bir doğum günü dileği paylaştı: “Tebrikler Shahid Kapoor. Gösteri yaparken yüzündeki neşeyi gördüğümde #Farzi hiçbir şey, Shahid! Sana sevgi, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Shilpa Shahid

Ancak, Shahid’in kardeşi Ishaan Khatter onun için en iyi dileklerde bulundu. Ishaan şöyle yazdı: “Mürver ağacım, belki uzar, hatta gürleşirim
😂
ama hepsi senin gölgen ve ilgin sayesinde. Seni seviyorum ve her zaman rahatsız ediyorum. Doğum günün kutlu olsun bade miyan @shahidkapoor

Farzi’nin başarısının ardından hayranlar ikinci sezonu istiyor. Shahid bundan sonra Kriti Sanon ile bir filmde ve ayrıca Anees Bazmee ile bir komedide izlenecek.