Koreli yıldız Song Joong-ki eşinin evliliğini ve hamileliğini duyurdu

Doğal

New member

Koreli yıldız Song Joong-ki, ilk çocuklarını bekleyen İngiliz ünlü olmayan Katy Louise Saunders ile evlendiğini Pazartesi günü duyurdu. Haberlere göre, ‘Descendants of the Sun’ ve ‘Vincenzo’ gibi K dizileriyle popüler olan aktör, resmi hayran kafesinde hayran grubu ‘Ki Aile’ye yazdığı bir mektupta bu haberi paylaştı.
“Beni destekleyen, yanımda olan ve birbirimizi beslemek için değerli zamanımı harcadığım Katy Louise Saunders ile yaşamaya devam edeceğime söz verdim. İyi bir kalbi var ve hayatını tutkuyla yaşadı, akıllı ve akıllı biri.” ona saygı duyduğum noktaya kadar harika bir insan.

“Onun sayesinde daha iyi bir insan oluyorum. Tabii ki birlikte mutlu bir aile kurmanın hayalini kurduk. Birbirimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çok çaba harcadık ve bize yeni bir hayat geldiği için içtenlikle minnettarız. “şarkı yazdı.
Aralık ayında ajansı HighZium Studio aracılığıyla Saunders ile ilişkisini doğrulayan “Reborn Rich” oyuncusu, çiftin bugün evliliklerini kaydettiğini söyledi.

“Şu anda olduğumuz gibi, ikimiz de günlerimizi aynı yöne bakarak güzel bir şekilde karşılayacağız. Ne olursa olsun beni her zaman seven tüm hayranlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.”

“Özellikle oyunculuk kariyerim boyunca bana en büyük gücü veren Ki Aile’nin istek ve desteğinin ardından, daha fazla sorumluluk ve tutkunun kanatlarıyla bir oyuncu ve birey olarak daha yükseğe uçmak için çalışacağım. Umarım herkes mutlu olur ve olur. Sizi bizzat karşılayabileceğim güne kadar sağlıkla kalın” dedi.

Bu, daha önce “Descendants of the Sun” yardımcı aktörü Koreli yıldız Song Hye-kyo ile evli olan Song’un ikinci evliliği. 2017’de evlendiler ve 2019’da ayrıldılar.