Geçen yıl, Adipurush’un teaser’ı yayınlandığında hayranlar, kötü görsel efektler, Prabhas’ın Lord Ram olarak görünmesi, Saif Ali Khan’ın Ravana olarak avatarı ve Lord Hanuman’ın bıyıksız karakterizasyonu nedeniyle hemen reddetmişti. Büyük tepki nedeniyle Om Raut’un yönetmenliği, Ocak ayındaki sürümünden itibaren düzeltmeler için Haziran ayına ertelendi. Filmde Sita’yı oynayan Kriti Sanon, Adipuruş teaser’ına verilen olumsuz yanıtın cesaretini kırdığını söyledi.
“Tabii ki biraz oldu (beni korkuttu), çünkü beklenmiyordu. Ancak yaratıcıların, insanlardan gelen her türlü geri bildirimin duyulması gerektiğini düşündüğüm bir ruhla aldıklarını düşünüyorum. Sadece dinleyin ve ne kadarının doğru olduğunu görün ve gerekirse düzeltmeler yapın,” dedi Kriti The Indian Express’e.
Adipurush ekibinin olumsuz geri bildirimleri iyi bir duyguyla karşıladığını da sözlerine ekledi. Ekibin niyetinin çok saf olduğunu ve filmle son derece gurur duyduklarını söyledi. Filmin içeriğini bildiği ve yönetmen Om Raut’un ekranda hayata geçirdiği yönündeki olumsuz yorumlara rağmen, Adipurush hakkında hala olumlu.
“O zaman gelen tepki beklenmiyordu. Bunu beklemiyorduk. Bununla birlikte, film hakkında hala çok olumlu hislerim var. Çünkü içeriğin ne olduğunu ve Om’un bunu nasıl yaptığını biliyorum. Sahneleri, diyalogları biliyorum. Bu noktada, düzgün bir diyalog bile duymadınız. çok şey var! Sadece ortaya çıkmasına izin verin ve o zaman sihri göreceksiniz” dedi.
Kriti şu anda Prabhas’la nişanlandığı iddiasıyla manşetlere çıkıyor. Prabhas’ın ekibi raporları reddederken, Kriti şifreli sosyal medya gönderisinde de söylentileri araştırdı.