Arjun Kapoor’un başrol oyuncusu ‘Kuttey’ gişede cansız bir başlangıca tanık oldu ve rakamlara göre ikinci günde çok az büyüme gördü. Film gişede olaysız bir gün daha geçirdi ve ilk Cumartesi günü net 1,20 Rs crore kazandı.
Boxofficeindia.com’a göre, film yalnızca% 20’lik minimum bir büyüme yaşadı ve net olarak 2,20 Rs crore olarak tahmin edilen toplam koleksiyon yaptı. ‘Kuttey’ 1. Günde yavaş bir başlangıç yaptı, ancak bildirildiğine göre gişedeki ilk gecesinde hız kazandı. Ancak, çalışma haftası boyunca ayakta kalabilmek için gişede daha yüksek büyüme göstermesi gerekecek.
Film sadece gişede kötü koleksiyonlar elde etmekle kalmadı, aynı zamanda güney filmi ‘Varisu’ tarafından da yenildi. Herhangi bir popüler güney yıldızı tarafından desteklenmemesine rağmen, ‘Varisu’ (Hintçe) ikinci gününde tahmini 1,50 Rs crore net toplamayı başardı.
Gujarat/Saurastra’daki ‘Kuttey’ koleksiyonlarının, ‘Varisu’nun Hintçe dublajlı versiyonundan yaklaşık 5-6 kat daha az olduğu bildirildi.
Habere göre ‘Varisu’ bir aile dizisi ve bu nedenle ‘Kuttey’den daha fazla izleniyor.
‘Kuttey’, Vishal Bhardwaj’ın oğlu Aasman Bhardwaj’ın ilk yönetmenlik denemesi.
Arjun daha önce film hakkında şunları söylemişti: “Benim için Kuttey çok özel bir film. Luv Ranjan gibi yetenekli bir film yapımcısıyla, Aasman Bhardwaj gibi dikkat çekici bir ilk yönetmenle çalışma şansım oldu ve yapımcı olarak Vishal Bhardwaj’ı tanıdım. “yazar ve müzik bestecisi, sözlerini yazan Gulzar Saab ve Tabu, Konkona Sen Sharma, Naseer sir, Kumud ji, Shardul Bhardwaj ve Radhika Madan gibi ülkemizin en iyi oyuncularından bazıları.”
“Bir aktör olarak film yolculuğum sırasında çok şey öğrendim ve büyüdüm. Sonunda sinemada temelimi attığımı ve ekranda gerçekten ne yapmak istediğimi keşfettiğimi hissediyorum. Sahip olduğum tek şeyin farkına vardım.” Yapmam gereken, bana mutluluk getirdiklerini ve ekranda olgunlaşmama yardımcı olduklarını projelendirmek. Her zaman ekranda bir sanatçı olarak öne çıkmamı sağlayan güvenilir filmlerin bir parçası olmak istemişimdir. Bana inanan ve beni zorlayan hikaye anlatıcılarıyla çalışmak istedim. Ben daha iyisini yapmak için,” diye ekledi.
‘Kuttey’ aynı zamanda Tabu, Radhika Madan, Konkona Sensharma ve Naseeruddin Shah’ı da canlandırıyor.