Mahesh Bhatt, Parveen Babi’den sonra Soni Razdan ile bir ilişkiye girmeye direndi; ‘Yanıma gelme seni mahvederim’ dedi | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Mahesh Bhatt, ‘Arth’ gibi çığır açan filmler çekmiş çok yetenekli bir yönetmen olmasının yanı sıra bilge sözleri ve dürüstlüğüyle de tanınır. Her şeyi olduğu gibi söylemesiyle tanınır ve gerçekliğinden hiçbir zaman uzaklaşmadı.
Arbaaz Khan ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Bhatt, hayatı hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Evlilik dışı bir çocuk olmakla ilgili duygularını paylaşırken, babasının annesi ölene kadar “sindoor” olduğunu görünce yıkıldığını, bunun için çok geç kaldığını ancak yapımcı kendi ilişkilerinden de bahsetti. Zaten evliyken Soni Razdan ile bir ilişkiye girdi ve Parveen Babi ile bir ayrılıktan yeni çıktı. ‘Arth’ kendi kişisel hayatından geldi. “Arth kişisel yaralarımdan kurtuldu ve bana yeni bir hayat verildi. Çığır açan bir film olduğu ortaya çıkan Arth’ın yaratılışını ateşleyen, başarısız bir evliliğin yarattığı kişisel travmam üzerine inşa edildi. Dergiler, Parveen’in ikinci çöküşünün, çünkü Ama katılmıyorum. Kurgusallaştırılmış otobiyografik bir filmdi.”

Mahesh ve Parveen birlikteyken doktor, akıl sağlığı nedeniyle Parveen’e elektrik şoku verilmesini tavsiye etmiş ve iyileşmesinin en az 6-8 hafta süreceğini söylemişti. Bhatt, “‘Shaan’ için bir set vardı ve o filmin büyük bir parçasıydı. Filmin yönetmeni Ramesh Sippy’nin ofisine yürüdüğümü hatırlıyorum. O sırada ben hiç kimseydim, o sadece dönüp izliyordu. Bana “Neler oluyor?” dedi. O zamanlar akıl hastalığı bir muammaydı – şimdi bile. Doktorlar onun işlevsel normale dönmesinin 6-8 hafta alacağını söylediler. Ama film yapımı olmadı. o kadar zamanım vardı, yabancı film profesyonelleri filme dahil oldu ve sayaç çalışıyordu. Ona çok para gelmişti. Ama sonra onu kaçırdım ve Bangalore’a götürdüm.”
Mahesh ve Parveen 1980’lerde ayrıldı ve o zamandan beri onunla tanışmadı. Yönetmen, “‘Silsila’yı gördüğümde şunu düşündüm: evlilik dışı ilişkiler lale bahçesi değil. İnsanlardan saklandığınız ve kendinizi günah işliyormuş gibi hissettiğiniz çok karanlık bir yer” diyor yönetmen.

Parveen’den sonra Soni ile bir ilişkiye girmeye direndiğini Arbaaz’a açıkladı. “Worli’de bir oteldeydik ve Soni’ye ‘Raaz’daki repliği söyledim: ‘Bana fazla yaklaşma, seni mahvedeceğim.’ ama ‘Ana barbaad hona chaahti hoon’ dedi.”

O sırada Bhatt’ın üstesinden geldiği bir alkol sorunu da vardı. Arbaaz, kendisinin ve Salman’ın Bhatt’ı oldukça sarhoşken bir kez eve bıraktıklarını söyledi. Mahesh ve Soni, 1968’de evlendi ve iki kızı oldu: Alia Bhatt ve Shaheen Bhatt.