MM Keeravaani Oscar planlarını açıklıyor, kazanmak için her türlü güvenim var – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Hindistan’a Altın Küre’yi getiren müzik ustası MM Keeravaani, şimdi Oscar’ı eve götürmek için hazırlanıyor.

Planlarından bahsetmişken, SS Rajamouli’nin RRR’sindeki Naatu Naatu adlı şarkısı Amerika’da bir dizi süper prestij ödülü kazanan Keeravaani, ikinci tura hazır olduğunu söylüyor. “En son Hindistan’a Altın Küre’yi, Los Angeles Film Eleştirmenleri Derneği Ödülü’nü ve Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülü’nü getirdim. Bu kez Oscar’ı Hindistan adına kazanacağımdan eminim.”

Keeravaani bu hafta ABD’ye gidecek. “Önümüzdeki ay Oscar’lara hazırlanmak için 10 Şubat’ta Los Angeles’a gidiyorum. 13 Şubat’ta Variety dergisi, Santa Barbara’daki Arlington Theatre’da Variety’nin Dokuzuncu Yıllık Esnaf Ödüllerinde Frank Cruse (ses süpervizörü All Quiet On The Western Front), Son Lux (Everything Everywhere All At Once) grubu ile birlikte beni onurlandıracak. Martin ( Elvis’in yapımcısı), Florence Martin (yapım tasarımcısı Babylon), Eric Saindon (VFX Avatar: The Way Of The Water), Paul Rogers (editör, Everything Everywhere All At Once), Adrien Morot (makyaj sanatçısı, The Whale) ve Claudio Miranda (görüntü yönetmeni Top Gun: Maverick). Hepsi saygı duyduğum sanatçılar. Onlarla şereflenmekten de mutluluk duyuyorum” dedi.

Ayrıca Keeravaani’nin bazı tatil planları var. “San Jose’de kuzenimle vakit geçireceğim. Altın Küre vb. için en son ABD’ye gittiğimde nefes alacak zamanım olmadı. Bu sefer dinlenmek için zamanım var.