Nawazuddin Siddiqui’nin ‘Tiku Weds Sheru’ adlı filminin yayınlanması kişisel sorunları nedeniyle ertelendi: Bildir | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Nawazuddin Siddiqui, eşi Aaliya Siddiqui ile olan kan davasıyla manşetlere taşındı. ETimes, karısı Aaliya’nın Nawaz’ın ailesinin kendisine aktörün görkemli Andheri bungalovunda kötü davrandığını iddia ederken, oyuncunun bir otelde nasıl kaldığını bildirmişti.
Görünüşe göre bu kişisel sorunlar oyuncunun profesyonel hayatını da etkilemiş. Nawazuddin Siddiqui oyuncusu ‘Tiku Weds Sheru’ bu yıl bir OTT platformunda görünmeye ayarlandı. Ve Bollywoodhungama’ya göre filmi gösterecek olan yayın devi, gösterim tarihini ertelemeye ve filmi ikinci plana atmaya karar verdi. Nawaz şu anda tartışmalı bir durumda olduğundan, OTT platformunun filmi olumsuz etkileyebilecek kötü basından kaçınmak istediği bildiriliyor, bu nedenle ‘Tiku Weds Sheru’nun vizyona girmesi ertelendi. Ancak, bunun resmi bir teyidi yoktur. Sai Kabir’in yönettiği ‘Tiku Weds Sheru’nun başrollerinde Avneet Kaur ve Nawazuddin Siddiqui yer alıyor.

Nawazuddin’in eşi Aaliya daha önce bir sosyal medya gönderisinde şunları belirtmişti: “18 yılımı, benim için kesinlikle hiçbir değeri olmayan bir adama verdiğim için pişmanım. 2010 yılında evlendik ve 1 yıl sonra çocuğum oldu. Ayrıca annemin teslim olması için verdiği dairemi sattım ve hatta eskisi gibi otobüsle seyahat etmesin diye aynı parayla ona bir araba (Skoda Fabia) hediye ettim. Ve şimdi, bunca yıldan sonra tamamen değişti ve insanlıktan çıktı. Bu adam asla büyük bir adam olmadı. Eskiden kız arkadaşlarına, eski karısına saygısızlık ederdi ve şimdi bana saygı duymuyor ve çocuklarını da hedef alıyor.